Haberler

BlueBenx, Saldırı Sonrası Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı!

32 milyon dolarlık bir hırsızlığın ardından, Brezilya kripto para kredi platformu BlueBenx, kullanıcıların para çekmesini durdurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BlueBenx, saldırı sonrası para çekme işlemlerini askıya aldı. 32 milyon dolarlık bir hırsızlığın ardından, Brezilya kripto para kredi platformu BlueBenx, kullanıcıların para çekmesini durdurdu.

Son zamanlarda, bitcoin piyasası birden fazla hack saldırısı ile sarsıldı. Bunlara şimdi Brezilya’dan yeni bir tane de dahil oldu. Brezilya’daki kripto kredi platformu BlueBenx’te 32 milyon dolarlık bir hırsızlık gerçekleşti. İşletme, bu hack sonucunda 22.000 kullanıcının para çekmesini yasakladı.

“BlueBenx Hack Saldırısına Uğradı” İddiası

Assuramaya Kuthumi adlı kripto para şirketi BlueBenx’in avukatı, ağdaki 32 milyon dolarlık saldırıyı kabul etti. Olaydan kaynaklanan kayıpların 32 milyon dolar olduğunu da sözlerine ekledi. İşletme, saldırıyla ilgili ek bilgileri sakladı. Ancak şirket çalışanlarının çoğunun işten çıkarıldığı söyleniyor.

İşletme, çeşitli dahili gelir akışları aracılığıyla kripto para birimi yatırımları yapan müşterilere %66’ya varan getiri reklamı yaptı. BlueBenx, piyasa olaylarından sonra önemli kâr iddialarını yerine getiremeyen işletmelere katıldı.

Gizli kalmak isteyen bir yatırımcı, Brezilya haber sitesi Portal do Bitcoin’e durumla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Bence bunun bir dolandırıcılık olma olasılığı yüksek çünkü tüm bu hacker saldırısı hikayesi bir sürü saçmalık gibi görünüyor

Son zamanlarda dikkatler, yüksek getirili hizmetlerin oluşturduğu artan risklere odaklandı. Yatırımcılar, sonuç olarak giderek daha güvenli yöntemler olarak daha düşük riskli kripto getirilerini düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.