HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’in CME Vadeli İşlem Hacmi Yılın Zirvesinde!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto ticaret platformları ve borsaların genelinde yaşanan düşüşe rağmen CME Group, Temmuz 2023 döneminde yılın en yüksek aylık ticaret hacmini kaydetti.

Bu durum, firmanın Bitcoin vadeli işlemleri konusundaki liderliğini daha da güçlendirdi. Ayın sonunda firma, 53,33 milyar dolarlık bir ticaret hacmine ulaştı.

The Block verilerine göre, CME Group, Temmuz 2023 döneminde diğer kripto borsalarının ve ticaret platformlarının hacimlerinde yaşanan düşüşe karşıt bir eğilim sergiledi ve böylece yılın en yüksek aylık ticaret hacmine ulaştı.

Cme
Bitcoin’in Cme Vadeli İşlem Hacmi Yılın Zirvesinde! 3

CME, Temmuz’da Rekor Hacime Ulaştı!

CME’nin Bitcoin vadeli işlemleri üzerindeki odaklanma, Temmuz ayında Nisan ayında belirlenen önceki rekor hacme ulaşarak, ayın son gününde toplam 53,33 milyar dolarlık bir ticaret hacmiyle sona erdi.

Nisan ayında bu rakam 53,06 milyar dolar olarak kaydedilmişti. 29 Temmuz’da ise CME’nin Bitcoin vadeli işlemlerindeki açık pozisyonlar 2,5 milyar dolar seviyesine yükseldi.

Borsalar, düşük alım satım faaliyetlerinin gelirler üzerinde baskı oluşturduğunu hissediyor gibi görünüyor. Spot ticaret hacimleri, yılın en düşük seviyelerine yaklaşırken, The Block’un verilerine göre son yedi günlük hareketli ortalama spot kripto ticaret hacmi 11,1 milyar dolar oldu. Bu rakam, Mart ayında 40 milyar doları aşarak zirveye çıktığında belirlenen miktarın sadece dörtte biri seviyesinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.