HaberlerAltcoin Haberleri

Chainlink’te (LINK) Güncel Durum Ne? 29 Temmuz 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde Chainlink (LINK) adlı kripto para birimi, büyük bir yükseliş yaşadı ve yeniden yükselen bir kanal yapısına girdi.

20 Haziran’dan bu yana teknik yapısıyla dikkat çeken LINK, son zamanlarda büyük bir yükseliş gerçekleştirerek bu yapının dışına çıktı. Ancak BTC’nin destek seviyesini test etmesiyle birlikte LINK, tekrar bu kanal yapısına dahil oldu ve tehlike sinyalleri veriyor. Aynı zamanda, major coin olarak da bilinen LINK, minör destek seviyesini kaybetmeye başladı. Şu anda grafik ne yönde ilerliyor, bunu görmek önemli.

Chainlink Fiyati Link Rekora Doymuyor
Chainlink’te (Link) Güncel Durum Ne? 29 Temmuz 2023 4

20 Haziran’dan bu yana LINK, birkaç ihmal dışında yükselen bir kanal içinde fiyatlanıyor. Son günlerde, bu yapıyı kırarak sert bir yükseliş yaşadı. Uzun bir zaman diliminde kritik bir direnç olan 8,27 dolar seviyesi, LINK için satış bölgesi haline geldi. Popüler coin bu seviyeden geri çekiliyor ve şu anda 7,73 dolardan işlem görüyor.

LINK yatırımcıları yükseliş beklentilerini sürdürebilmek için 7,81 ve 8,27 dolar direnç seviyelerini aşmalıdır. Bu seviyeler kırıldığında, 8,79 ve 9,27 dolar seviyelerine doğru yükseliş olasılıkları güçlenir. Ancak, BTC’nin negatif fiyatlaması veya LINK’in teknik yapısının bozulması, satış yönlü işlemleri artırabilir. Bu tür bir durumda, destek olarak izlenebilecek noktalar sırasıyla 6,84 – 6,70 – 6,45 – 6,01 ve 5,29 dolardır.

Ekran Resmi 2023 07 29 13.11.22

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.