Borsa HaberleriTüm Haberler

Borsalardaki Spot İşlem Çifti Sayısı Kan Kaybediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda, düzenleyici kurumlar arasında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) da dahil olmak üzere, kripto para borsalarına karşı sert yaptırımlar uygulanıyor. Bu durum, kripto para borsalarında kullanıcılar üzerinde olumsuz etkilere neden olan çeşitli senaryoların ortaya çıkmasına yol açtı.

641D922Ad265A21308C2Ff2E
Borsalardaki Spot İşlem Çifti Sayısı Kan Kaybediyor! 3

Kripto Borsalarında Spot İşlem Çiftleri Sayısında Sert Düşüş Yaşandı!

Yapılan araştırmalar, kripto para yatırımcılarının kullanabileceği çift sayısının giderek azaldığını göstermektedir. The Block verilerine göre, büyük kripto para borsalarında spot işlem çifti sayısı, geçen yıl boyunca genel olarak azalmıştır.

Verilere göre, dünya genelinde en büyük borsa olan Binance’de aylık spot çift sayısı Ocak ayında 1.420 iken Temmuz ayında 1.380’e düşmüştür. Aynı gruba ait olan BinanceUS’ta ise Haziran ayında 337 olan aylık spot çift sayısı Temmuz ayında 184’e geriledi.

Bu düşüşün en büyük nedenlerinden biri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Coinbase ve Binance’e karşı başlattığı hukuki süreçler sonucunda, borsaların bazı alım satım çiftlerini desteklemeyi bırakması olabilir. Komisyon, bu borsaların düzenlenmemiş menkul kıymet işlemleri gerçekleştirdiğini iddia ederek, kripto para borsalarıyla bir hukuk mücadelesi içine girmiştir. Son olarak, Coinbase’de desteklenen aylık spot işlem çiftleri Mart ayında 557 iken, Temmuz ayında 524’e geriledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.