Altcoin Haberleri

Bitcoin’in Yükselişi Altcoin Piyasasını Nasıl Etkiledi? 19 Eylül 2023

Son günlerde Bitcoin'in (BTC) 27.400 doları test etmesiyle altcoin piyasasında bir hareketlilik yaşandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde Bitcoin’in (BTC) 27.400 doları test etmesiyle altcoin piyasasında bir hareketlilik yaşandı. Ancak, BTC’nin 26.650 dolara kadar geri çekilmesi, bazı altcoin fiyatlarında dalgalanmalara neden oldu. Hem yükseliş hem de düşüş hareketlerinin izlendiği altcoin piyasasında, hangi coin’ler öne çıktı?

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte yüzde 14,3 artışla eCash (XEC) en çok yükselen coin olarak zirveye yerleşti. İkinci sırada yüzde 8,28’lik artışla ChainLink (LINK) yer aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 6,76’lık artışla Stacks (STX) bulunuyor. Dördüncü sırada yüzde 6,11’lik artışla GMX (GMX) ve son olarak beşinci sırada yüzde 5,35’lik artışla Telegram’a entegre olan Toncoin (TON) yer aldı.

Ekran Resmi 2023 09 19 09.11.10

En Çok Düşen Coin’ler

En çok düşen coin’ler listesinin başında son günlerde volatilitesiyle öne çıkan Iota (MIOTA) yer alıyor. MIOTA, son 24 saatte yüzde 2,12 düşüşle zirvenin sahibi oldu. Ardından, yüzde 1,31 değer kaybeden Maker (MKR) geliyor. Üçüncü sırada yüzde 0,91’lik düşüşle Kava (KAVA), dördüncü sırada yüzde 0,71’lik düşüşle XDC Network (XDC) ve son olarak beşinci sırada yüzde 0,32’lik düşüşle Kava (LEO) yer alıyor.

Ekran Resmi 2023 09 19 09.18.44

Sonuç

Günün öne çıkan kripto paraları arasında eCash (XEC), ChainLink (LINK), Stacks (STX), GMX (GMX) ve Toncoin (TON) gibi coin’ler yer aldı. Ancak, piyasanın volatil doğası nedeniyle yatırımcıların dikkatli olmaları ve riskleri yönetebilmeleri önemlidir. Kripto para piyasalarında yatırım yapmadan önce iyi bir araştırma yapmak ve piyasa trendlerini takip etmek başarılı bir strateji olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.