Haberler

Yeni Yılda Altcoinlerinizi 100 Kat Yapabilecek En İyi 4 Strateji

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin için ne oluyorsa, kripto piyasasının geri kalanı için de benzer senaryolar olmaktadır. Bu nedenle, yeni yılda altcoinlerinizi 100 katına çıkarabilecek en iyi 4 stratejiyi bilmenizde fayda var.

Dipten Al, Yüksekten Sat!

Altcoinlerinizi pumplandığı dönemlerde satsanız iyi olur çünkü satmamanız takdirde tüm karınız büyük ihtimalle sıfıra inecektir. Bunu yapmak için basit bir strateji olduğu söylendiğinde, 100x ile kriptoya bir göz atabilirsiniz.

Altcoin’i düşüş dönemlerinde seçmelisiniz, böylece altcoinde yaşanacak artış hareketi ile fiyat önemli ölçüde yükselir. Portföyünüzün yüzde birini oraya koyarsınız, 100 katına çıkarsa portföyünüzü ikiye katlarsınız . GALA, Helium (HNT) Illuvium (ILV) gibi birçok kazanan görebiliriz, bunların hepsini şimdi olduğundan çok daha ucuzken seçtiler.

Daha fazla satın alma, daha fazla talep anlamına gelir. Talep bir kez arttığında, bir kripto paranın fiyatı yükselir ve o zaman madeni paranız 100 kat değerlenmiş olur.

Varlık Dağılımı

Düşünülmesi gereken bir diğer önemli şey de varlık tağılımıdır. Sizlere önerimiz tüm yumurtalarınızı bir sepete koymamanız.

Eğer kripto piyasasında yeniyseniz ve kaybetmeye açıksanız, portföyünüz sıfıra inebilir,  o yüzden varlığınızın %25’i ilk 10’da büyük kripto paraya gitmelidir. Diğer %50’si ise ilk 200’de orta büyüklükte kripto paraya gider ve ardından %25 spekülatiftir varlıklara dağıtılabilir.

Boğa koşusu yaklaşırken, majör coinler 3 ila 10 kat güvenli bir şekilde bekleyebilir, orta büyük ise muhtemelen 20x, hatta 50x’e ulaşabilir. Spekülatif varlıklar ise size 100x yapma fırsatı verir.

Geçmiş Verilere Göz Atmalısınız

Portföyünüz için ne istediğinizi bulamıyorsanız, kullanabileceğimiz bir sonraki strateji geriye bakmak ve geçen yıl nelerin popüler olduğunu görmek. Çünkü bazen tarih tekerrür eder, bunu yaparsak geçen yıla bir göz atarız.

Meme coinler, oyun, metaverse veya akıllı sözleşme platformları gibi en büyük kategorilerden bazılarını görebiliriz.

Trendi Doğru Kullanma

Son strateji trendi kullanmaktır. Coingecko’ya giderek sahip oldukları kategorilere tıklayabilir ve son 1 saat 24 saat ve 7 gün bazında en iyi performans gösteren kategorilere göz atabilir ve satın alabilirsiniz.

Ayrıca o gün için hangi paraların en iyi kategori olduğunu öğrenebilir, ardından token metriklerine ve günlük zaman dilimine geri dönebilirsiniz. Satın almak için o kategorideki en iyi kripto paraları bulabilir ve bu trendi sürdürebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.