HaberlerBlockchain Haberleri

Blockplayr ve Gamer Arena, Blockchain ile Oyun Dünyasını Bir Araya Getiriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain dünyasının nabzı, yaklaşan etkinliklerle hızlanıyor. Blockchain oyun platformu Blockplayr ve Gamer Arena, oyun dünyasını benzersiz bir şekilde birleştiriyor. 20-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, heyecan dolu bir turnuva ile dolup taşacak. Clash Royale ve Kafa Topu gibi popüler oyunlar, bu dört günlük karşılaşmada yer alacak.

Blockplayr ve Gamer Arena‘nın ortaklaşa düzenlediği “Sıralama Turnuvası” ile blockchain ve oyun dünyası eşsiz bir buluşma yaşayacak. Blockplayr’da gerçekleşecek olan bu ödüllü turnuva, 20-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Oyun tutkunlarının bir araya geldiği bu etkinlik, dört gün boyunca devam edecek ve 50.000 GAU Token dağıtılacak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Blockchain Gaming 136
Blockplayr Ve Gamer Arena, Blockchain Ile Oyun Dünyasını Bir Araya Getiriyor! 3

Turnuvaya beş yüzden fazla oyuncunun katılacağı tahmin ediliyor. Yarışta eleme usulü olmadığı için binin üzerinde düello gerçekleştirilecek. Turnuvada eleme usulü olmadığından dolayı, “Maçımı kaybettim, turnuva benim için bitti” gibi cümleler kullanılmayacak.

İkişer adet Clash Royale ve Kafa Topu 2 turnuvası düzenlenecek. Oynanan düellolar arasında sıralama yapılacak. En fazla düello kazanan oyuncular, galibiyet sayılarına göre sıralanacak. Ödüller, derecelerine göre sahiplerini bulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.