HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bloomberg Raporuna Göre Rus İstilası Bitcoin ve Bu Altcoin’leri Uçuracak!

Yakın tarihli bir Bloomberg raporuna göre, Rus işgali Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatlarının yükselmesine (ETH) neden olabilir. 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmanın yanı sıra hızla artan petrol maliyetleri ve enflasyon, Bitcoin’in desteğini artırıyor. Yakın tarihli bir Bloomberg raporuna göre, Rus işgali Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatlarının yükselmesine (ETH) neden olabilir.

Rus İstilası Kripto Paraları Pozitif Etkileyebilir!

Bloomberg’in Crypto Outlook’un Mart sayısına göre, Doğu Avrupa’daki mevcut jeopolitik belirsizliğin yol açtığı enerji fiyatlarındaki artışlar, Bitcoin’in yeni bir varlık sınıfı olarak ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Raporda Rusya-Ukrayna durumunun piyasa etkisine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Rusya-Ukrayna arasındaki kriz, Kripto paraların küresel dijital teminata yönelik evriminde bir dönüm noktası olabilir. Artan enerji maliyetleri, teknolojiyi benimsemenin avantajlarının yanı sıra Kuzey Amerika’nın net bir fosil yakıt ihracatçısı olarak rolünün bir hatırlatıcısı olarak hizmet ediyor. Bitcoin, arz, talep, kabul ve insan yaratıcılığına bağlı olarak 2022’de ham petrol üzerindeki üstünlüğü geri alacaktır.

Kripto Paralarda Buyuk Cokus Rusya Ukrayna 14750048 5511 Osd

Rus İstilası Bu Altcoin’i Uçurabilir

Rapor, gerginliğin akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için en iyi platform olan Ethereum‘un değerini artıracağını iddia ediyor. Bunun nedeni aşağıdaki makroekonomik faktörlerdir:

Ukrayna’daki savaş, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin değerini ve yayılmasını artırma potansiyeline sahiptir. Artan durgunluk olasılıkları ve artan enerji maliyetleri ile 1 ve 2 numaralı kriptolar hisse senetlerinden daha iyi bir performans gösterdi.  Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Kripto para birimi aracılığıyla doların üstünlüğünü artırabilir.

Raporun bir kısmında Ethereum için şunlar belirtildi:

Ukrayna’daki çatışma, merkezi olmayan kripto para biriminin kullanışlılığının bir hatırlatıcısı olarak hizmet edebilir. Anlaşmazlık yakında çözülürse, çoğu risk varlığı , Ethereum yuvarlanmaya devam etmesiyle yüzerlik kazanır.

Whale Stock Accelerates In This Altcoin These Peaks Are Expected Bwlbeqyv

Stablecoinlere olan talebin yüksek olması bekleniyor.

Bloomberg verilerine göre, itibari para destekli USD Coin (USDC) ve algoritmik stablecoin Terra USD (UST) gibi stablecoin’ler 2021’de toplam kilitli değerde (TVL) sırasıyla yüzde 2.069 ve yüzde 5.233 artış gördü. Dolara bağlı bu kripto para birimlerine önümüzdeki yıllarda talebin artması bekleniyor:

Stablecoin’ler , önceki üç aylık kazanç seviyelerine rağmen, merkez bankası bilançolarının yüzde 0,53’ünü oluşturan küresel likidite için yapısal olarak önemli bir yer olarak ortaya çıkıyor. Stablecoin’ler geçen yıl ile aynı oranda değer kazanmaya devam ederse, 2023’te %2,3’ten fazla değere sahip olacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.