SponsorluHaberler

Gate.io, Yeni Ürünler ve WCTC ile En İyi Türev Borsalar Arasında Yer Aldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gate.io‘da vadeli işlemler ısınıyor ve küresel dijital varlık borsası CoinMarketCap’in türev borsaları sıralamasına göre 6. sırada yer alıyor. Gate.io’nun Portföy Marj Hesabı özelliğinin başarılı lansmanı ve 5 milyon dolarlık ticaret rekabeti WCTC‘ye atfedilen borsa, kısa süre önce günlük 5,1 milyar dolarlık vadeli işlem hacmine ulaştı.

Gat Io

Dünya Kupası Ticaret Yarışması (WCTC)

Gate.io’nun ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası Ticaret Yarışması (WCTC), dünya çapındaki katılımcıların en iyi sürekli Vadeli İşlem tüccarı unvanını talep etmek için rekabet etmesini sağladı. 4000’den fazla tüccar ve 48 ekibi çekti, bir kullanıcı 330 bin $’lık şaşırtıcı bir toplam kârla solo yarışma için listelerde zirveye yerleşti ve bir diğeri sırasıyla 2.880 $ ve 720 $ kazanarak %2.000’in üzerinde bir kâr oranı elde etti.

Yarışma başarılı oldu ve tüm dünyadan binlerce tüccarı 60.000$’ın üzerinde toplam ödül getiren dostane bir yarışmada bir araya getirdi. Bir sonraki Dünya Kupası Ticaret Yarışması için Gate.io çıtayı yükseltecek ve toplam ödül havuzunu birkaç kat artıracak. milyon. Mevcut maksimum ödül havuzu zaten oldukça büyük bir 5 milyon dolar olduğu için bu cesur bir hareket. Gelecek sezon yarışması başlamak üzere.

Screenshot 2

Her şey sermaye kullanımını genişletmekle ilgili

Gate.io‘nun Portföy Marj Hesabı, tüccarlara yeni sermaye kullanımı seviyeleri getiriyor. Bu yeni özellik, Klasik Hesap özelliği ile sermaye yalıtımını ortadan kaldırır; tüccarlar artık birden fazla ürün arasında çoklu para birimi marjı paylaşımını kullanabilir. Spesifik olarak, marj, marj ticareti ve kalıcı sözleşme hesapları arasında paylaşılır.

Yeni özelliğin ana avantajları, farklı hesaplar arasında para transferine gerek olmamasıdır. Ayrıca, farklı ticaret ürünleri arasındaki pozisyonların karı ve zararı birbirini dengeleyebilir. Örneğin, tüccarlar, USD teminatlı kalıcı sözleşmede bir pozisyon açmak için bir çapraz marj hesabındaki varlıkları kullanabilir.

Ek olarak, riskten korunma için, değişken piyasalarda marj ayarlamaları azaltılır. Portföy Marj Hesabı ile yatırımcılar, portföylerinin tamamında çeşitli risklerden korunma sağlayabilirler.

Yapımı dokuz yıl süren kapsamlı bir araç seti

Gate.io’nun vadeli işlem ürünleri, yatırımcıların portföylerini en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak için endüstrinin en sağlam araç ve özelliklerini sunar. Dokuz yıllık güvenli ve istikrarlı hizmet geçmişiyle platform, minimum ücret, sıfır bekleyen sipariş komisyonu, kademeli bir indirim sistemi ile övünüyor ve yüksek düzeyde likidite ve piyasa derinliğini koruyor.

Yatırımcılar, BTC’de 100x’e ve yüzlerce başka varlıkta 20x’e kadar USDT, USD ve BTC çiftlerinde yüksek kaldıraçlı kalıcı sözleşmelere erişebilir. Buna ek olarak, USDT ve BTC çiftleri üzerinde teslimat sözleşmeleri ve grid ticareti ve bir kopya ticaret stratejisi platformu gibi nicel strateji araçları vardır.

Tüm beceri seviyelerine göre uyarlanmış

Acemi tüccarlar için Gate.io Point sistemi komisyonu %30’a kadar azaltır. Ayrıca, yeni tüccarlar ticaret simülasyonlarından, sözleşme bonuslarından ve eğitim kaynaklarından yararlanabilir. Buna karşılık, profesyonel tüccarlar, ücret oranlarını önemli ölçüde azaltan katmanlı VIP sistemini kullanabilir.

“Gate.io, bugün olduğum tüccar olmama yardımcı oldu. Gate.io‘daki vadeli işlem ticareti yolculuğum, beni puan sistemini ve başkalarının kopya ticareti stratejilerini kullanan yeni bir kişiden, kendim stratejilere katkıda bulunmaya ve yükselmeye başladı. VIP katmanları.”

Ayrıca, ileri düzey tüccarlar, Gate.io’nun Strateji platformunda, uzmanlıklarını işe koyma ve stratejilerinin kopyalayıcılarından bir pay kazanma becerisiyle strateji yaratıcıları olabilirler. Alternatif olarak, acemi tüccarlar, yaratıcılar tarafından ortaya konan kanıtlanmış stratejilerden yararlanabilir.

Dokuz yıllık evrim

Gate.io’nun ürünlerini sürekli geliştirmesinin yanı sıra, yeni ve deneyimli tüccarlar için rekabetçi indirimler ve teşvikler, borsayı vadeli işlem ticareti için önde gelen platformlardan biri olarak sağlamlaştırıyor. Ek olarak, Portföy Marj Hesabı, yatırımcılara sermaye kullanımlarını artırmaları için yeni yollar sunar ve borsa evriminde sadece bir adım daha.

Bunun ötesinde, borsa 2013 yılında kuruluşundan bu yana sıfır kullanıcı varlığı tavizine sahiptir ve herhangi bir ana borsada en geniş alım satım araçları ve kripto para varlıkları seçeneklerinden birine sahiptir. Sonuç olarak, Gate.io, devam eden ayı piyasasına rağmen, sıralamalarda daha da yükselmeye ve türev ürün sıralamasında en üst sıralarda yer almaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.