Bitcoin Haberleri

BNB İçin Beklenen Çıkış Geldi!

Binance CEO'su CZ, kripto piyasasının en etkili isimlerinden birisi olarak Binance'in yerel token'ı olan BNB için harekete geçti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su CZ, kripto piyasasının en etkili isimlerinden birisi olarak Binance’in yerel token’ı olan BNB için harekete geçti. CZ, BNB’nin uzun süredir beklenen çıkışını gerçekleştirmenin peşinde.

Binance, Neutron adlı kripto projesini Launchpool girişimine ekledi. Bu sayede kullanıcılar, ellerinde bulunan BNB’leri stake ederek Neutron’un yerel token’ını kazanma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca CZ, yeni bir BNB yakımından bahsetti. Tüm bu girişimler, BNB için potansiyel bir yükselişe zemin hazırlıyor.

CZ, BNB’nin hareketlendirilmesi için girişimlerini hızlandırdı. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı BNB paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken CZ, BNB’nin bedava dağıtılmadığını vurguladı. Ekibin ellerinde bulunan BNB’lerin de kullanılmadığını açıklayan CZ’nin bu paylaşımının zamanlaması ise dikkatleri çekti. Binance, Neutron adlı kripto projesini listeleyeceğini duyurduktan ve Neutron’un Binance Launchpool’una eklenmesinden sonra CZ’nin paylaşımı geldi.

CZ, X paylaşımında BNB için yeni bir yakımın yakın zamanda gerçekleşeceğini ifade etti. BNB yakımları, belirli bir token arzının dolaşımdan çıkarılarak boşluğa gönderilmesi anlamına geliyor. Bu da fiyat dengesinde artışa zemin hazırlıyor.

Binance’de Hareketlilik ve Potansiyel Yükseliş

Binance’de yaşanan hareketlilik, BNB için anlık bir volatiliteye yol açtı. BNB fiyatı kısa sürede 215 dolara kadar yükseldi. Geri çekilme yaşamasına rağmen BNB, potansiyel bir yükseliş için fırsat kolluyor.

Potansiyel yükseliş için 212 dolar direncinin büyük bir önemi bulunuyor. Bu direnç noktası, saatler önce gelen anlık yükseliş mumuyla test edilse de henüz kırılamadı. Ancak BNB yakımının yakın zamanda gerçekleşecek olması ve yeni bir Launchpool’un BNB aracılığıyla gerçekleşecek olması işleri değiştirebilir. BNB, 212 doları aşması halinde sıradaki hedef olarak 219 dolar bölgesini gözüne kestirecektir. Bu bölgenin aşılması durumunda, üst mor alanda kalıcılık sağlanması gerekiyor. BNB, üst mor alanda kalıcı olabilirse, sıradaki direnç noktası 230 dolar seviyesi olabilir.

Bnb Fiyat

BNB’de işlerin yolunda gitmemesi ve fiyat düşüşü yaşanması durumunda ise 206 dolar seviyesi destek noktası olarak çalışacaktır. Bu seviyenin de aşılması halinde, sonraki destek noktası alt mor bölgenin dibi olan 201 dolar seviyesi olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.