Haberler

Pantera Capital’den Şaşırtıcı Kripto Fonu Teklifi

Dijital varlık yöneticisi Pantera Capital, blockchain tabanlı varlıklar için oluşturacağı kripto fonuna 1 milyar dolar toplamayı amaçlıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dijital varlık yöneticisi Pantera Capital, blockchain tabanlı varlıklar için oluşturacağı kripto fonuna 1 milyar dolar toplamayı amaçlıyor.

Cointelegraph’ın raporuna göre, varlık yöneticisi Pantera Capital, yatırımcılara yeni bir fon sunmak için blokzincir tabanlı varlıklar üzerinde çalışıyor. Eğer bu girişim başarılı olursa, Nisan 2025’te piyasaya sürülecek. Pantera Capital’a göre, Pantera Fonu V adlı bu fon, çeşitli alanlara odaklanarak “hepsi bir arada” fon hizmeti sunacak.

Image 12

Liquid Token Fonu, Erken Aşama Token Fonu ve Bitcoin Fonu gibi fonlardan farklı olan yatırım odağı, Pantera Capital’ın sunduğu Venture Fonlarıdır. Şirket, hazırlıklarını tamamlayarak, nitelikli yatırımcılardan 1 milyar dolarlık bir toplam hedeflemektedir. Bu fonlar, yatırımcılara farklı ve heyecan verici fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

Pantera Capital, Büyük Riskler Alarak Yatırım Yapıyor

Bloomberg raporuna göre, Pantera Fonu V, en az 25 milyon dolarlık bir yatırım almak zorunda kalacak ve ilk kapanışı 1 Nisan 2025’te yapacak. Fon, içinde kurumsal isimlerin yanı sıra nitelikli yatırımcıları da barındıracak çeşitli bir yapıya sahip olacak.

Pantera Capital’in internet sitesinde yapılan açıklamada, başlangıç sermayesi ile erken aşama token’ların ve sıvı token’ların Pantera Fonu V’ye edileceği belirtildi.

Pantera Capital, Liquid Token Fund, Early Stake Token Fund, Bitcoin Fund ve Venture Funds üzerinden 5,2 milyar dolarlık varlık yöneten şirket biliniyor.

Pantera Capital’ın planladığı fon, 2022 yılındaki kripto çöküşünden bu yana tarihin en devasa fon girişimi olarak görüldü. Eğer başarılı olursa, kripto sektöründe devasa bir etki yaratacak ve 1 milyar dolarlık bir akış sağlayacak.

Yatırım şirketinin dışında, kripto sektöründe yer alan Paradigm, şu anda hazırlıklarını sürdürüyor. Paradigm, 850 milyon dolarlık bir fon oluşturma amacını açıkladı ve bu planına sadık kalmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.