Haberler

Kripto Yatırımcıları Endişeli: Vadeli Piyasada Ciddi Risk!

Bu hafta sonunda meydana gelebilecek %2,25'lik bir gerileme dahi Ethereum'da 500 milyon doların üzerindeki uzun pozisyonların tasfiyesine yol açabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu hafta sonunda meydana gelebilecek %2,25’lik bir gerileme dahi Ethereum‘da 500 milyon doların üzerindeki uzun pozisyonların tasfiyesine yol açabilir.

Hafta sonu, Ethereum’da beklenmedik bir yüzde 2,25’lik düşüş, long pozisyonlar üzerinde 500 milyon doların üzerinde bir tasfiye dalgasına yol açabilir.

Image 11

Yarım milyar doların üzerindeki ETH vadeli işlemleri risk altında. Alternatif kripto paraların lideri ETH, geçen haç hafta sonu yaşadığı gibi aynı fiyat dalgalanmasını sürdürürse uzun pozisyonlar likidasyon riskiyle karşı karşıya gelebilir. Bu durum, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) gelecek ay bir Ether spot ETF’sini reddetme olasılığıyla ilgili artan endişelerin ortasında meydana geldi.

Ethereum’da (ETH) Fiyatlar Belirsiz Seyir İzlemeye Devam Ediyor, piyasalar hareketli!

Geçtiğimiz günlerde Ether fiyatında ani iniş çıkışlar gözlendi ve ardından hızlıca temel destek seviyelerine doğru hareket edildi. 20 Nisan tarihinde fiyat bir anda yüzde 2,25 oranında azalarak 3.036 dolar seviyesine geriledi. 13 Nisan Cumartesi günü ise yaklaşık yüzde 9 düşüş yaşandı ve fiyat 2.950 dolara kadar geriledi, fakat sonrasında tekrar yükselerek 3.075 dolara çıktı.

Image 10

Bu hafta sonu tekrar düşüş meydana gelirse, yüksek bir tasfiye riskiyle karşı karşıya kalabiliriz. CoinGlass verilerine göre, mevcut fiyat üzerinde yalnızca yüzde 2,25’lik bir azalma, 510 milyon dolarlık long pozisyonların tasfiyesine yol açabilir.

Yüksek hacimli potansiyel tasfiyeler, Ethereum’un spot ETF’sinin durumuyla ilgili daha geniş belirsizliklerin yanı sıra diğer yasal zorluklarla karşı karşıya gelmesiyle gözler önüne seriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.