Metaverse HaberleriHaberler

Bu Metaverse Coinler Uçuşa Geçti: Yüzde 3,600 Aşıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları düşmeye devam ederken, üç metaverse coin yükseliş gördü. Başlamadan önce, bu girişimlerin yeni olduğunu ve hızlı büyümelerinin ardından dramatik düşüşlerin gelebileceğini belirtmek önemlidir. Bu yüzden yazımızda yükselenleri ele aldığımızı belirtmek isteriz.

En İyi Performans Gösteren Metaverse Coinler

Metacraft (MCT)

Başlangıç ​​olarak, Metacraft (MCT) yüzde 229 arttı. Neredeyse son gün olsa da, %3,600’ün üzerinde arttı. Metacraft, Dungeons & Dragons’un oyun, NFT, DeFi, Marketplace ve topluluk yönetişim öğelerini içeren bir Blockchain sürümüdür. Ocak 2022’de piyasaya sürüldü. MCT, platformun Metacraft ekosistemini destekleyen yerel BEP-20 kripto parasıdır. Çevrimiçi ticaret pazarı ve çevrimiçi lider tablolarının 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi ve ardından 2022’de son çevrimiçi PVP modu ile oyun hala üretim aşamasındadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Piyasasında Yer Alan En İyi Metaverse Coinler

NinjaFloki (NJF)

NinjaFloki ikinci konumda (NJF). NinjaFloki, Aralık 2021’de piyasaya sürülen Unity tabanlı bir oyna-kazan ve meme coin’dir. Binance Smart Chain, tokenin temelidir. Kullanıcılar bu 2B platform oyununda engeller, canavarlar ve bilmeceler ile birkaç aşamayı bitirmeye çalışırlar. Kullanıcıların yaşamak için belirli bir süresi vardır ve bu süre bittiğinde yeniden başlamaları gerekir.

Dragon Infinity (DI)

Son olarak, Dragon Infinity (DI) yüzde 100’e yakın bir büyüme yaşadı. Dragon Infinity, 4 Ocak’ta piyasaya sürülen Unity tabanlı 3D oyna-kazan NFT oyunudur. BSC tabanlı bir madeni para olan DI, projenin bir parçasıdır ve kullanıcılar oyunu oynayarak ve dövüşler kazanarak kazanabilirler. Oyun, savaşta diğer ejderhaları yenmek için yeteneklerin kullanılmasına dayanır. Kullanıcılar, yeteneklerini geliştirmek ve rakiplerine karşı rekabet avantajı elde etmek için ejderhalarını kişiselleştirebilir ve geliştirebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.