Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para BirimleriMetaverse Haberleri

Cardano, Metaverse Oyunlarına Dahil Oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano, metaverse oyunlarına dahil oldu. Piyasa değerine göre en değerli 9. altcoin olan Cardano (ADA), NFT tabanlı Play to Earn (P2E) modeline dayalı bir proje olan Cardanlonia (LONIA) için 420.000 dolar topladığını duyurdu. Sonuç olarak, kripto piyasasının devlerinden biri olan Cardano, metaverse’ e girerek genişlemesini artırıyor.

Nedir Bu Cardalonia?

Cardalonia’nın amacı, genel olarak Cardano blok zincirinde bir oyun deneyimi ve ayrıca yatırımcıların NFT‘leri satın alıp satabileceği bir platform sağlamaktır. Oyun Orta Çağ’da geçecek ve dijital arsaya göre ilerleyecek. Ayrıca Cardano ekibi, oyun içi kazançların ve merkezi olmayan altyapının genişletileceği bir metaverse dünyasına doğru çaba sarf ettiklerinin altını çiziyor.

Cardano, Metaverse Oyunlarına Dahil Oldu!
Cardano, Metaverse Oyunlarına Dahil Oldu!

Oyun içinde oyuncular NFT’ler oluşturabilir, klanları seçebilir ve bunları Cardalonia bölgelerine yerleştirebilir. Ayrıca şirket, Cardalonia Land’de kullanıcıların kendi sahnelerini ve senaryolarını oluşturabileceklerini iddia ediyor. Oyuncular, platformdaki klanlara katılmak için avatarları kullanır. Oyuncuların dijital araziler edinmeleri ve bundan sonra bir klana katılmaları gerekiyor. Ayrıca platformun yerel tokeni LONIA, oyun içi satın alma ve takas için kullanılabilir.

Diğerlerinden Farkı ne?

Ekibin iddiasına göre, metaverse evreni, önceki oyunlara kıyasla oynanabilirlik açısından öne çıkıyor, nadirliği ve değişmezliği garanti ediyor. Geliştiricilere göre Cardano geride kalmayacak ve birçok metaverse evreninden daha iyi performans gösterecek. Projenin kurucularından Vasil Air, bu projenin Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) gibi mevcut Ethereum tabanlı metaverse evrenlerini geçeceğine inanıyor. Ayrıca kurucu, platformlarının diğerlerinden daha yaratıcı ve etkileşimli bir metaverse oyunu olacağını iddia ediyor.

Ayrıca, Cardalonia’daki bu yatırımın kaynağı bilinmemekle birlikte ekip, bu yatırımla melek yatırımcılardan ön finansman sağladıklarını iddia ediyor. Cardalonia’nın da Ağustos 2022’de başlaması bekleniyor ve yerel tokeni büyük olasılıkla borsalarda listelenecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.