Borsa HaberleriHaberler

Robinhood, Kripto Uygulaması Ziglu’yu Satın Aldığını Duyurdu!

Popüler kripto para ticaret platformu Robinhood, küresel kalkınma planlarının bir parçası olarak Salı günü Londra merkezli kripto varlık uygulaması Ziglu'yu satın aldığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para ticaret platformu Robinhood, küresel kalkınma planlarının bir parçası olarak Salı günü Londra merkezli kripto varlık uygulaması Ziglu’yu satın aldığını duyurdu.

Robinhood'Dan İngiltere Adımı!
Robinhood’Dan İngiltere Adımı!

Robinhood’dan İngiltere Adımı!

Birleşik Krallık’taki kullanıcılar artık 11 kripto para birimine erişmek, getiri elde etmek, banka kartı kullanarak ödeme yapmak ve sınırlar arasında kripto para göndermek için Ziglu’yu kullanabilecek.

Robinhood, 2019’un başlarında İngiltere pazarına katılmaya çalıştı, ancak iç pazarına konsantre olmak için 2022’ye kadar beklemeye karar verdi.

Geçen yılın dördüncü çeyreğinde, Robinhood’un aylık aktif kullanıcı sayısı 18,9 milyondan 17,3 milyona düştü. Ziglu’nun eklenmesiyle, platformun kullanıcı tabanının büyümesi hedefleniyor.

Ziglu ise Financial Conduct Authority (FCA) tarafından Birleşik Krallık’ta kripto para hizmetleri sunmak için izin verilen üçüncü şirket oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.