HaberlerTüm Haberler

Voyager Alacaklılarının Faturası Şaşırtıcı Bir Şekilde Yükseliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Alameda Iflasini Duyuran Voyager Icin 200 Milyon Dolarlik Hazirlik Coin Turk Com
Voyager Alacaklılarının Faturası Şaşırtıcı Bir Şekilde Yükseliyor 3

Hukuk şirketi McDermott Will and Emery, Voyager alacaklılarına 5,1 milyon dolarlık fatura kesti.

Terra krizinden sonra iflas eden kripto şirketlerinin yasal süreçleri hızla devam ediyor. Celsius ve Voyager, alacaklılar ve yeniden yapılandırma konusunda dikkat çekiyor. Kripto kredi şirketi Voyager’ın iflas sürecinde alacaklıların durumu belirsizliğini sürdürüyor. Bununla birlikte, hukuk firması McDermott Will and Emery, alacaklılar için sağladığı hukuki hizmette faturayı kabartıyor. Şirket, alacaklılara 5,1 milyon dolarlık yeni bir fatura gönderdi.

Voyager Alacaklılarına Hukuk Şirketi Faturayı Kabartıyor!

McDermott Will and Emery, Voyager alacaklılarına hizmet veren bir hukuk şirketi olarak görev yapmaktadır. Bu şirket, sağladığı hizmet bedeli için oldukça yüksek bir fatura talep etmektedir. Şimdiye kadar sağlanan yasal hizmetler için ödenen miktar 8,97 milyon dolar civarında olup, toplamda ise 16,48 milyon dolarlık bir fatura bulunmaktadır.

Ayrıca, 1 Mart ile 18 Mart tarihleri arasında sunulan hizmetler kapsamında müşterilere 5,1 milyon dolarlık bir fatura gönderdi. Voyager alacaklıları, kripto şirketinden alacakları varlıklar için bu hukuk şirketine yüksek bir fatura ödüyor.

Hukuksal bir firmada, Kirkland & Ellis adlı şirketin bu yıl Voyager alacaklılarına tamı tamına 27,97 milyon dolar tahsis ettiği dikkat çekiyor. Dosyalara bakıldığında, alacaklıların başvurduğu hukuk firmalarının oldukça yüksek kazanç sağladığı görülüyor. Fakat alacaklılar, tüm bu ödemelere rağmen hala istediklerini Voyager’dan alabilmiş değiller.

Kirkland & Ellis, sadece Voyager’a değil, aynı zamanda Celsius ve BlockFi alacaklılarına da hizmet sunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.