Altcoin Haberleri

Cardano, güncellemelerin meyvelerini toplamaya başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoinler genelinde, Bitcoin’e (BTC) benzer fiyat grafikleri görülmeye devam ediyor. Kripto para piyasası BTC öncülüğünde ayı piyasasında ilerlemeye devam ederken, düşüşlerin öne çıktığı bu dönemde bazı altcoin projelerinin zaman zaman piyasadan pozitif ayrıştığı da görülebiliyor. Buna yakın bir şekilde akıllı sözleşmeler platformu Cardano’nun (ADA) da Vasil ve Daedlus güncellemelerinin meyvelerini toplamaya başladığı görülüyor. Cardano, ekosisteminin ve ağ yapısını son hızıyla geliştirmeye devam ediyor.

GÜNCELLEMELER MEYVELERİNİ VERİYOR

Cardano Ada

Sosyal medyada trend olan Ethereum (ETH) ağı güncellemesi Merge gibi ses getiren Vasil güncellemesi, söz konusu dönemde ADA fiyatının yükselmesini sağlayamamıştı. Projenin arkasındaki geliştiriciler yansıma olmamasını piyasa şartlarına bağlayarak, yeni gelişmenin de sinyallerini verdi. Platform bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde Daedlus güncellemesini yayımladı. Akıllı sözleşmeler ve ağdaki uygulama geliştirmeleri ile piyasa genelinde uzun yıllardır popüler bir konumda olan Cardano (ADA), piyasa değeriyle de en büyük 5. kripto para (stablecoin’ler haricinde) konumunda yer alıyor.

ADA AYI PİYASASINDA GÜÇLÜ KALDI

Ayı piyasası etkileri tüm kriptolar üzerinde görülüyor olsa da ADA’nın bu olumsuz süreci başarılı adımlarla ve ağ geliştirme hamleleriyle fırsata çevirdiği görülüyor. Düşüşlerden etkilenen piyasada birçok proje Terra çöküşünden çok sert etkilenmişti. Ancak Cardano bu çöküşlere beklenenden daha güçlü şekilde direnmişti. Sektör temsilcileri, ayı piyasası döneminde bu güçlü duruşu sergileyen ADA’nın, olası boğa döngüsü dönemlerinde fark yarabileceğini iddia ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.