Haberler

Arbitrum (ARB) Yükselişe Geçti!

Bitcoin'in (BTC) yükselişiyle birlikte en iyi tepki veren altcoin'lerden biri olan Arbitrum (ARB), son iki günde yüzde 15'e yakın bir artış kaydetti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) yükselişiyle birlikte en iyi tepki veren altcoin’lerden biri olan Arbitrum (ARB), son iki günde yüzde 15’e yakın bir artış kaydetti.

ETF’lerin yeniden canlanmasıyla birlikte BTC’nin değeri dün akşam saatlerinde 27.300 dolara kadar yükseldi. Bu kısa süreli yükseliş sürecinde birçok altcoin dikkat çekti ve bu altcoin’lerden biri de Arbitrum (ARB) oldu. ARB, son 24 saatte yüzde 10,23’lük bir artış kaydederek, günün en çok değer kazanan dördüncü coin’i oldu. Peki, ARB hangi seviyelere ilerleyebilir ve hangi fiyatlara geri çekilme yaşanabilir?

Arbitrum (ARB) Grafik Değerlendirmesi

ARB, 0,738 dolardan yükseliş trendine geçti ve zaman zaman geri çekilmeler yaşasa da teknik yapısını korumayı başardı. 0,80 – 0,81 dolar arasında bir süre akümüle olduktan sonra popüler coin BTC ile birlikte patlama yaşadı. Ancak, önemli bir direnç bölgesine ulaşmadan satış baskısıyla karşılaştı. Şu an itibariyle ARB, 0,9067 dolardan alıcı buluyor ve popülaritesini fiyata yansıtabilecek mi?

Ekran Resmi 2023 09 29 09.58.07

Layer-2 projelerinden öne çıkan isimlerden biri olan ARB, son zamanlarda en çok konuşulan coin’ler arasında yer alıyor. Birçok kripto para fenomeninin gündeminden düşmeyen ARB, teknik açıdan da olumlu bir seyir izliyor. Yükselişin devam edebilmesi için aşılması gereken bölge 0,915 – 0,931 dolar aralığıdır.

0,915 – 0,931 dolar seviyelerinin aşılmasının ardından sırasıyla 0,972 – 1,011 ve 1,056 dolara doğru bir hareket muhtemeldir. Geri çekilmelerde ise siyah seviyeler takip edilebilir. Yeşil kutu ise ARB’nin kısa ve orta vade fiyat hareketinde etkili olabilir.

Arbitrum (ARB), son günlerdeki yükselişi ve teknik yapısıyla dikkat çeken bir altcoin olarak öne çıkıyor. Ancak, kripto para piyasası oldukça volatil olduğundan, yatırım yapmadan önce dikkatli olmak ve kendi araştırmanızı yapmak önemlidir.

Ekran Resmi 2023 09 29 10.20.57

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.