Haberler

Bir DeFi altcoini 1 hafta yüzde 285 yükseldi! Devasa yükseliş ne tetikledi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası belirsiz ve dengesiz fiyat hareketlerine sahne olmaya devam ederken, bu yönde öne çıkan fiyat hareketleri son haftada da kendisini gösterdi. Kripto para piyasasında son haftada birçok kripto para birimi ciddi ölçülerde kayıplar verdi ve bu süreçte öne çıkan bir merkezi olmayan finans (DeFi) projesi, sadece 7 günlük süreçte yakaladığı yüzde 280’den fazla değer artışıyla dikkatleri çekti. Kendisini “bileşik bir DeFi ekosistemi” olarak tanımlayan MDEX’in (MDX) elde ettiği bu yükselişin devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

7 GÜNDE YÜZDE 285 ARTIŞ

Mdex Mdx

MDEX (MDX), geçtiğimiz hafta 0,06 dolar seviyesinde işlem görüyordu ve hafta sonunda 0,2312 dolar seviyesine kadar tırmandı. Bu süreçte yaklaşık yüzde 285 oranda değer artışı yaşayan varlık, gelen devasa yükseliş sonrası bir fiyat düzeltmesi yaşayarak 0,18 dolar bölgesinde dengelendi. MDEX fiyatında gelen devasa değer artışlarıyla birlikte varlığın toplam piyasa değeri 159 milyon dolara kadar yükselirken, bu yükselişle en büyük 145. kripto para birimi konumuna da ulaştı.

KURULAN ORTAKLIK YÜKSELİŞİ TETİKLEDİ

Bu hafta Tether (USDT) marjı sürekli alım satım özelliğini piyasaya sürdü ve bu haber MDEX fiyatının hızlı yükselişini tetikleyen en önemli faktör oldu. Hem çapraz marjı hem de izole marjı destekleyen bu özelliği başlatabilmek adına zincir üstü türev ticaret platformu ApolloX Finance ile ortaklık kuran proje ile kullanıcılar sürekli işlem ücretlerinde yüzde 10 indirim alabiliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.