Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

İki büyük rakip yeni haftaya nasıl başladı? Ethereum ve Solana’da son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinGecko verilerine göre kripto para piyasasının toplam değeri, son 24 saatlikte süreçte gelen yüzde 0,2’lik değer artışıyla 982 milyar dolar seviyesine yükseldi. Bitcoin’in hafif düşüşlerle başladığı yeni hafta açılışında piyasa genelinde yukarı yönlü hafif hareketlerin görülmesi dikkatleri çekerken, gözler de önde gelen popüler altcoinlere çevrildi. Bitcoin’in hafif düşüşlerle başladığı, kripto para piyasası genelinde hafif yükselişlerin görüldüğü yeni haftanın ilk gününde Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) ne durumda?

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Eth

Piyasada görülen sabit ban hareketleri neredeyse tüm kripto para birimlerinde olduğu gibi Ethereum’da (ETH) da momentum kaybına neden oldu. Son 24 saatte Ethereum, yüzde 0,1 gibi çok küçük bir değer artışı kaydetti. Analistler Ethereum adına bir sonraki hedef noktanın bir kez daha 1.400 dolar seviyesi olduğunu belirtirken, olası düşüş dalgasında aşağı yönlü güçlü destek hedefinin de 1.200 dolar olabileceğini ifade ediyor. Yazım sırasında Ethereum, 1.312 dolar seviyesinde işlem görüyor.

SOLANA (SOL)

Solana Sol 1

Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen ve “Ethereum Katili” olarak da anılan Solana (SOL), piyasa değeri ile en büyük 9. kripto para birimi konumunda bulunuyor. Yeni güne, son 24 saatte gelen yüzde 0,4’lük değer artışıyla giriş yapan Solana adına analistler, mevcut fiyatı takip eden en yakın direncin 34 dolar seviyesinde, en yakın desteğin ise 30 dolar seviyesinde olduğunu belirtiyor. Yazım sırasında Solana, 32,710 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.