Altcoin HaberleriHaberler

Cardano Kurucusu, Amazon Ortaklık İddiasıyla İlgili Yorum Yaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano hayranı bir twitter kullanıcısı, Cardano ve Amazon ortaklık ihtimali üzerine bir anket gerçekleştirdi.  Cardano kusurucusu Charles Hoskinson bu ankete cevap vermekte gecikmedi.

Input Output Global’in CEO’su ve Cardano blok zinciri platformunun kurucusu Charles Hoskinson, e-ticaret devi Amazon’un Cardano ile bir ortaklık imzalamayı planlayıp planlamadığıyla ilgili sorusunu yanıtlayarak bir Twitter anketine yorum yaptı.

Charles Hoskinson: Benim de Bilgim Yok

Anket, dört gün ilkin 31.700 takip edeni olan bir Cardano hayranı Pieter Nierop tarafınca başlatıldı. Pieter Nierop, topluluğa gelecekte Cardano ile Amazon içinde olabilecek potansiyel bir ortaklık ile ilgili bir sual sordu. Oylamaya toplam 3.949 kişi katıldı; %67,9’u bu ortaklığın gerçekleşmesini beklediği yönünde oy kullanırken, %32.1’i de ankette konuyla ilgili negatif görüş bildirdi. Charles Hoskinson, twitterdaki anketin altına, bahsi geçen ihtimaller içinde bir ortaklıktan haberdar olmadığını ifade eden bir yorum yaptı.

Amazon Haberi, Geçmişte Piyasaya Olumlu Yansımıştı

Kripto para piyasasındaki genel yükselişi tetikleyen mühim faktörlerden biri de bu yıl çıkan, e-tecim devi Amazon’un ödemelerde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Cardano (ADA) kabul etmeye hazırlandığı söylentileriydi. Bu iddia, 25 Temmuz’da Amazon’un içinden anonim bir kişi tarafınca geldi. Bu söylentinin yayılması ile birlikte o tarihte BTC, 38.800 dolarlık fiyat seviyelerinden 40.000 dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Ancak ertesi gün şirket bu iddiaları yalan bulunduğunu beyan etti.

Amazon’un bu iddiaları yalanlamasına karşın kripto uzmanlarına yönelik duyurduğu iş ilanı da, bazı yatırımcıların bu söylentilerin uzun solukta doğru bulunduğunu düşünmesine yol açtı. Şirket, yayınladığı iş ilanında, blok zinciri teknolojisi alanında uzman liderler aradığını duyuruyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.