HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para BirimleriMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Dünyaca Ünlü Moda Markası Gucci, Kripto Ödemelerine Yeşil Işık Yaktı!

Dünyaca Ünlü İtalyan Moda Markası Gucci, Kripto Ödemelerini Kabul Edecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyaca ünlü  moda markası Gucci, kripto ödemelerine yeşil ışık yaktı. İtalyanın dünyaca ünlü lüks giyim markası Gucci, NFT ve metaverse ile ilgili çalışmalar yaptı ve önde gelen metaverse platformu The Sandbox’ta arazi satın aldı. Raporlara göre, lüks şirket Amerika Birleşik Devletleri’ndeki beş yerde kripto para birimi ödemeleri almaya başlayacak.

Gucci, Bazı Mağazalarında Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek

Gucci, Kripto Paralarla Ödeme Yapmayı Kabul Edecek – Akıllı Gündem

Vogue Business’a göre Gucci, Kuzey Amerika’daki belirli sitelerde Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer kripto para birimlerini kabul etmeye başlayacak. Müşteriler, bitcoin ödemeleri yapmak için bir QR kodu kullanabilecekler.

Gucci’nin bu ayın sonunda beş yerde piyasaya sürülecek olan pilot uygulaması, Web3 ve bitcoin ekosistemlerinde ileriye doğru atılmış önemli bir adımdır.

Gucci, bu yeni girişime hazırlanmak için program başlamadan önce çalışanlarına bitcoin ve NFT eğitimi ve öğretimi sağlayacağını belirtti.

Gucci’nin başkanı ve CEO’su Marco Bizzarri, şirketin yeni teknolojileri benimsemeye “her zaman” açık olduğunu söyledi.

Ünlü Markalar Kripto Paraları Benimsemeye Başladı

Bir Alman tasarım evi olan Philipp Plein, kripto para ödeme platformu Coinfy ile ortaklık kurduktan sonra geçen yılın Ağustos ayında kripto para birimlerini kabul etmeye başladı.

İtalyan moda tasarımcısı John Richmond, Şubat ayında Shiba Inu ile birlikte çalıştı.

Geçen Mayıs ayında Gucci, Aria koleksiyonundan ilham alan ve Christie’s’de 25.000 dolara satılan ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü.

Gucci, Ocak ayında kendi NFT koleksiyonunu üretmek için bir dijital karakter markası olan Superplastic ile işbirliği yaptığını açıklamıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.