HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson’dan Kripto Piyasası Yorumu!

Charles Hoskinson, kripto para piyasasının mevcut durumunun rahat olduğunu belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano kurucusu Charles Hoskinson’dan kripto piyasası yorumu.Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, kripto para birimi endüstrisinin mevcut durumunun rahat olduğunu belirtti.

Hoskinson boğa piyasalarının “sinir bozucu”  olduğunu ve kimsenin işbirliği yapmak istemediğini belirtti. Cardano’nun kurucusu, “Çok fazla kaçak avlanmanın yanı sıra fahiş ücretler ve beklentiler var” dedi.

Yedi ayı piyasası deneyimleyen Cardano’nun kurucusu, akıllı sözleşmeler gibi büyük gelişmelerin en zor zamanlarda meydana gelme eğiliminde olduğunu söylüyor.

Cardano, 29 Haziran’da yayınlanacak olan Vasil hard fork’u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hoskinson ayrıca Cardano’nun ticaret hacminin “çarpıcı bir şekilde arttığını” belirtti. Sonuç olarak, geliştirme ekibi artan talebi karşılamak için yeni yükseltmeler üzerinde çalışıyor.

NFT alanı, Hoskinson göre genişleme için “şaşırtıcı” bir alan olrak ifade etti. NFT‘nin tüm Cardano uygulamalarının %40’ına dahil olduğu tahmin ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.