HaberlerBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin Düşünü Sürdürüyor, Ethereum Takip Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, son günlerde kaydettiği aşağı yönlü fiyat hareketlerini bugün de devam ettirdi. Lider kripto para Bitcoin 57.000 dolar destek seviyesinin altına gerilerken, en büyük altcoin Ethereum ise 4.070 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Bitcoin Düşüşünü Sürdürüyor!

Çok değill, bundan birkaç hafta önce 69.000 dolar fiyat seviyelerine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, kaydettiği ATH’nin ardından ciddi düşüşler gösterdi. Evergrande iflas haberiyle ilk olarak 63.000 dolar, sonrasında ise 60.000 dolar destek seviyesini kıran Bitcoin kayıplarını sürdürdü.

Btc
Btc

Lider kirpto para birimi Bitcoin’deki değer kaybı 60.000 dolar fiyat seviyesi ile de sınırlı kalmadı. Bitcoin, günün erken saatlerinde 57.000 dolar seviyesi altına düşerek güçlü destek seviyesini kaybetti. Yazının kaleme alındığı esnada 56.033 dolar fiyat seviyelerinden alım işlemi görüyor.

Ethereum 4.000 Dolar Seviyesini Korumaya Çalışıyor!

Piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum da, Bitcoin’in aşağı yönlü fiyat hareketlerini takip ederek yüksek değer kayıpları yaşadı. Ethereum, kaydettiği 4.800 dolar zirve fiyat seviyelerinin ardından yaşadığı sert düşülşler ile ilk olarak 4.200 dolar fiyat seviyelerine, ardından 4.000 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Eth
Eth

Kaydettiği değer kayıplarlı ile birlikte 4.074 dolar fiyat seviyelerine gerileyen Ethereum, yazının kaleme alındığı sırada 4.049 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.