HaberlerMetaverse Haberleri

Elidor, Metaverse Dünyasına Katıldı!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve müzisyen Nova Norda, metaverse'e Elidor'la katıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elidor, metaverse dünyasına katıldı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve müzisyen Nova Norda, metaverse‘e Elidor’la katıldı.

8 Haziran’da gerçekleşecek olan #Dedikolabilir koleksiyonu koleksiyonunun prömiyeri Elidor Universe’yi kullanıma sunacak.
Elidor ve Boyner işbirliğiyle oluşturulan Elidor x Boyner Koleksiyonu, Elidor’un “Kendi Yolumuzda” programı kapsamında genç kadınların eğitim hedeflerini destekliyor. Sınırlı sayıda ürün içeren koleksiyon, TOG Vakfı Gençlik Bursları Fonu’na kaynak sağlayarak daha fazla genç kadın bursiyerin akademik kariyerleri boyunca desteklenmesine yardımcı olacak.

Çantadan tişörte 17 farklı parçanın yer aldığı Elidor x Boyner Koleksiyonu 8 Haziran’da lansmanı gerçekleşecek.

Elidor Evreni’nin  Spatial Etkinlik Alanı, Elidor x Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonunun lansmanından sonra herkese açık olacak.

Elidor Evreni’ne Nasıl Giriş Yapılır?

Spatial, Oculus Quest, web tarayıcısı, iOS ve Android cihazlarda mevcut olacak ve Elidor Evreninde yer alacak.
Elidor’un konuyla ilgili yorumlarından bazıları şunlardır:

Elidor olarak yenilikçiliği benimsiyoruz ve yeni teknolojilerin kullanıldığı her alanda tüketicilerimizle buluşmanın yollarını keşfetmeye devam ediyoruz. Kendi Yolumuzda projesi kapsamında genç kadınların eğitim hayallerini desteklemek için hızlı tüketim markaları arasında Türkiye’deki ilk NFT projesini ürettik. Buradaki açık artırmanın gelirini TOG Gençlik Bursları Fonu’na aktararak genç kadınlar için burs kaynağı yarattık. Şimdi de Elidor markamızı ve Kendi Yolumuzda marka amacı projemizi sanal evrene taşıyoruz. Yenilikçi bir iletişim açısıyla tüketicilerimizle projemizi buluşurken, Boyner iş birliğiyle oluşturduğumuz Elidor x Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonu sayesinde TOG’un Gençlik Bursları Fonu’na kaynak yaratarak genç kadınların eğitim hayallerinin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.