Altcoin Haberleri

Cardano Sessizliğini Bozdu: Yüzde 35 Yükseldi!

Kripto para piyasası son günlerde artan düşüş beklentilerine rağmen tekrar atağa kalktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son günlerde artan düşüş beklentilerine rağmen tekrar atağa kalktı. Altcoin’lerde inanılmaz yükselişler görüldü ve majör coin’ler, yüksek piyasa değerlerine rağmen güçlü bir ivme sergilemeye devam etti. Bu majör coin’lerden biri olan Cardano (ADA), ağ aktivitesi ve sosyal metriklerdeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son 24 saat içinde ADA, %35’lik bir yükseliş yaşadı.

Kripto piyasası hafta sonuna boğa iştahıyla girmesiyle ADA, dikkat çeken bir yükseliş gerçekleştirdi ve günün en çok değer kazanan kripto para birimlerinden biri oldu.

Cardano (ADA) Yükselişe Geçti

Kripto piyasasında genel olarak boğa hakimiyeti gözleniyor. Düşüş beklentileri artmasına rağmen kripto para birimlerinde bir yükseliş trendi devam ediyor. Popüler kripto para birimi Cardano (ADA) ise son yükselişiyle dikkatleri üzerine çekti.

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, ADA’nın işlem hacmi son 24 saat içinde %290 artış gösterdi. Ayrıca ADA’nın piyasa değeri de son 24 saatte %33 oranında yükseldi. Şu anda ADA, 22,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle en iyi sekizinci kripto para birimi konumunda bulunuyor.

Ekran Resmi 2023 12 09 12.06.12

Popüler kripto para birimi ADA, son yükselişiyle önemli bir kırılma yaşadı. Ayrıca ADA, 0,6485 ile 0,69 dolar arasındaki potansiyel satış bölgesine de ilk temasını gerçekleştirdi. Geri çekilmeler yaşamasına rağmen ADA, güçlü yapısını korumaya devam ediyor. Daha fazla alıcının ADA’ya yönelmesi durumunda fiyat pembe kutuya girebilir ve 0,69 dolar seviyesini test edebilir. Eğer popüler kripto para birimi 0,69 doları kırabilirse, majör direnç noktası olan 0,74 dolara doğru ilerleyebilir. Bu bölge, ADA’nın Mayıs 2022’deki düşüş trendinin başladığı nokta olarak biliniyor. Bu direnç noktasının aşılması durumunda ADA boğa piyasasını sürdürebilir.

Öte yandan, ADA’nın yaşadığı sansasyonel yükseliş sonrası bir düzeltme hareketi yaşaması olasıdır. Fiyat düzeltmesinde destek noktaları 0,59 dolar ile 0,5480 dolar arasında olabilir. Bu destek bölgelerinin kırılması durumunda ADA’nın fiyatı 0,52 dolar seviyesini hedefleyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.