Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Binance Yeni Altcoinleri Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Binance Yeni Altcoinleri Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!
Binance Yeni Altcoinleri Listeliyor: Fiyatlar Yükseldi!

Binance yeni altcoinleri listeliyor: fiyatlar yükseldi! Önde gelen Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa, platformuna Highstreet (HIGH) ekledi. Listenin açıklanmasından sonra, para biriminin fiyatı fırladı.

Binance yeni bir altcoin başlattı: Highstreet (HIGH)!

Dev Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Binance, Highstreet (HIGH)’i listeleyecek ve HIGH/BTC, HIGH/BUSD ve HIGH/USDT isimli işlem çiftleri için 17.12.2021 tarihinde işlemi aktifleştirecek. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak  HIGH’ı borsaya yatırmaya başlayabilir. HIGH için para çekme işlemleri 18.12.2021 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. YÜKSEK Listeleme Ücreti: 0 BNB.

Listeleme duyurusunun ardından, kripto para birimi fırladı. YÜKSEK %55’ten fazla arttı ve bu yazının yazıldığı sırada yükseliş eğilimi hala devam ediyor.

Cadde (YÜKSEK) nedir?

Highstreet, alışveriş, oyunlar, NFT, geleneksel ve kripto markalarını tek bir MMORPG‘de birleştiren bir açık dünya meta dünyasıdır. HIGH, Highstreet‘in gerçek dünya markalarından özel oyun içi NFT’leri yönetmek, oynamak ve kazanmak ve satın almak için kullanılabilen hizmet ve yönetim simgesidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.