Altcoin HaberleriHaberler

Cardano’da (ADA) Yükseliş Devam Ediyor!

Cardano'nun en aktif olarak geliştirilen zincirlerden biri olmasının Cardano ağının sorunsuz performansında önemli bir faktör olduğunu söyleyebiliriz.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano’da (ADA) yükseliş devam ediyor. Son zamanlarda kripto para piyasasındaki en güvenilir ağlardan biri olarakvve  Cardano (ADA) ağı ön plana çıktı.

Bitcoin piyasasındaki son düşüşten tüm yatırımcılar zarar gördü. Ancak Cardano (ADA) yeni bir başarıya imza attı. Ara sıra kesintiler yaşayan ağların aksine, Cardano önemli bir çalışma süresi dönüm noktasına ulaştı.

Cardano (ADA) 1.760 Gündür Kesintisiz Çalışıyor

Uzmanlar, yüksek yoğunluğa rağmen Cardano blok zinciri ağının 1.760 gün veya neredeyse 5 yıl boyunca kesintisiz hizmet verdiğini iddia ediyor. Geçen yıl, söz konusu ağ kendi akıllı sözleşme teknolojisini tanıttı.

Cardano’nun en aktif olarak geliştirilen zincirlerden biri olmasının Cardano ağının sorunsuz performansında önemli bir faktör olduğunu söyleyebiliriz. Haziran ayında, projenin GitHub taahhüt sayısı 350’yi aştı.

Yakın gelecekte Cardano blok zincirindeki yeni çözümlerin ve uygulamaların sayısının artması çok muhtemeldir. Cardano ağında, gösterilebileceği gibi çok fazla uygulama yoktur. Buna rağmen, Solana ve Ethereum gibi rakiplerle karşılaştırıldığında Cardano, yükseltmeleri oldukça hızlı bir şekilde alıyor.

CoinGecko verilerine göre Cardano (ADA) geçtiğimiz gün yüzde 9.0 yükseldi. yazının yazıldığı sırada ADA önceki haftaya göre %15 arttı ve 0,525396 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.