Haberler

Kripto Para Borsası Zipmex, Olası Teklifleri Değerlendirecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Para borsası Zipmex, olası teklifleri değerlendirecek. Zipmex’e göre taraflar, olası teklifleri kapsamlı bir şekilde değerlendirmeden önce görüşülmelidir.

Son zamanlarda, kripto para borsası Zipmex para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu. Size bu bilgileri anlattıktan sonra, işletme hızla para çekme işlemlerinin eski haline getirileceğini açıkladı. Beklenmedik olaylar yaşanıyor.

Zipmex: Her Teklifi Değerlendireceğiz

Bloomberg’in, Singapur ve Tayland merkezli Zipmex’in işletmenin satışına ilişkin bazı yorumlarda bulunduğu bildirildi.

Zipmex’in şirket satışıyla ilgili tweet’i şu şekilde:

Çeşitli ilgili taraflarla yaptığımız görüşmeler önemli ölçüde ilerledi. Taraflardan biri, Durum Tespitini başlatabilmek için gizlilik yükümlülüklerini içeren bir Mutabakat Muhtırası’nda bazı şartlar önerdi. Durum tespiti başlayacak

Para çekme işlemlerini durdurduktan sonra, kripto para borsası Zipmex çok sayıda olumsuz geri bildirim aldı. Geçen Cuma, işletme, yanıtların ardından geri çekilmeyi aktifleştireceğini tweetledi. Yine de, ticaret işlemlerinin bir sonraki duyuruya kadar askıya alınacağını da ekledi.

Haziran ayında kripto kredi şirketi Celsius’un piyasa koşulları nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.