HaberlerBorsa Haberleri

Dev Kripto Para Borsası, Bugün Bu Altcoin’leri Listeleyecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev kripto para borsası Coinbase, bugün platformunda 7 altcoin listeleneceğini duyurdu. Peki duyurunun ardından yükselişe geçen bu altcoinler hangileri?

Coinbase Bu Altcoin’leri Listeliyor

Coinbase’den yapılan duyuruda; Circuits of Value (COVAL), IDEX (IDEX), Moss Carbon Credit (MCO2), Polkastarter (POLS), ShapeShift FOX Token (FOX), Spell Token (SPELL) ve SuperFarm (SUPER) yarın listeleniyor. Token transferlerinin açıldığını duyuran Coinbase Pro, yatırımcıların kripto varlıklarını borsaya taşıyabileceklerini söyledi.

Fakat transfer yapmak isteyen kullanıcıların sadece ERC-20 sürümü tokenleri göndermesi gerekiyor. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda listelemeleri yapan Coinbase, birkaç ay önce yaptığı bir açıklamada listeleme süreçlerini iyileştireceğini duyurmuştu. Daha hızlı ve daha fazla kripto paranın borsada olacağını duyuran şirket, çok süre geçmeden onlarca varlığı sistemlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En Güvenilir Kripto Para Borsası Nasıl Seçilir?

Listelenecek Altcoinlerin Detayları

Coinbase tarafından yapılan listelemelerde kademe kademe işlemler açılıyor. Bu yüzden duyuruları yakından takip etmeniz gerekir. Peki bu 7 altcoin ne işe yarıyor?

  1. Circuits of Value (COVAL): Kullanıcılar Ethereum, ERC-20 tokenleri ve NFT’lerinin özel kombinasyonlarını Vault adı verilen tek bir takas edilebilir tokenle oluşturabilecekleri bir platformdur. COVAL, kasalar oluşturmak için kullanılabilir ve likidite sağlayıcılarına ödül olarak verilir.
  2. IDEX (IDEX): Merkezi olmayan borsanın yerel tokenidir. IDEX sahipleri, protokolü güvence altına almaya ve ödüller kazanmaya yardımcı olmak için tokenlerini stake edebilir.
  3. Moss Carbon Credit (MCO2): Karbon kredileri için bir Ethereum tabanlı bir tokendir. Projenin amacı iklim değişikliği ile mücadele etmektir. Moss Carbon Credit platformunda bir MCO2 jetonunun yakılması, Amazon yağmur ormanlarındaki arazinin satın alınması ve korunmasıyla mümkün olan bir ton CO2 ayak izini dengelemeye eşdeğerdir.
  4. Polkastarter (POLS): Polkadot’a dayalı blok zincirler arası bağış toplama platformu olan Polkastarter’ın yerel tokenidir. Ödemeler, oylama ve yükseltme önermeleri için kullanılıyor.
  5. ShapeShift Fox Token (FOX): Merkezi olmayan borsa ShapeShift’in yerel tokenidir.
  6. Spell Token (SPELL): Kullanıcıların faiz getiren kripto varlıkları (yvYFI, yvUSDT, yvUSDC, xSUSHI gibi) şeklinde teminat yatırmalarını sağlayan bir platform olan Abracadabra.money’i yöneten bir tokendır. 1,00 ABD Doları değerini korumaya çalışır. SPELL, yönetim hakları ve diğer ödüller veren sSPELL kazanmak için stake edilebilir.
  7. SuperFarm (SUPER): NFT yayınlamak için bir pazar ve platform olan SuperFarm’a güç sağlayan yerel tokendir. Oy vermek için kullanılabilir ve sistemdeki ayrıcalıklardan yararlanmak için token stake etmeniz gerekir.

Coinbase listelemesi, yarın Türkiye saatiyle 19:00’da gerçekleştirilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.