HaberlerBlockchain Haberleri

Charles Hoskinson’dan Blockchain Değerlendirmesi: Blockchain Hükümetlerin Çalışma Şeklini Değiştirecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Charles Hoskinson’dan blockchain değerlendirmesi: blockchain hükümetlerin çalışma şeklini değiştirecek. Bu alanlar genişlemeye devam ettikçe çok sayıda tanınmış kişi blockchain teknolojisi ve kripto para birimi hakkında konuşuyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson son değerlendirmeyi yaptı. Charles Hoskinson‘a göre Blockchain, hükümetlerin çalışma şeklini “radikal olarak” değiştirme potansiyeline sahip.

Cardano Kucusundan Blockchain Değerlendirmesi

Kripto para piyasası büyümeye devam ederken durumu birçok kişi değerlendiriyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, son olarak blockchain hakkında konuştu.

Images?Q=Tbn:and9Gcts

Charles Hoskinson şunları söyledi:

Küresel bir toplumda, tek bir aktörün kritik şeyler ve kaynaklar üzerinde tam kontrole sahip olmasını istemezsiniz. Kripto para birimlerinin ve Blockchain teknolojisinin amacı, kamu malı olması gereken kaynakları almak ve dijitalleştirilebilirlerse, onları tamamen açık oldukları bir duruma getirmek ve temelde bunun üzerine işletmeler kurmaktır. Ancak altta yatan altyapı artık kontrol edilmiyor.

Hoskinson, blockchain’in, tüm küresel hükümet biçimlerini geliştirerek ve birbirine bağlayarak geleceği “radikal olarak” değiştirme potansiyeline sahip olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.