Altcoin Haberleri

Kriptolar yatay seyirdeyken Ethereum’un rakibi olan bu altcoin 1 haftada uçuşa geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son haftalarda durgun bir seyre geçiş yaptı. Aylardır devam eden düşüş yönlü fiyat hareketleri, son haftalarda Bitcoin’in (BTC) dar bir fiyat aralığına sıkışıp kalmasıyla birlikte yatay seyre geçti ancak piyasa genelinde düşüş eğilimi görülmeye devam ediyor. Bitcoin öncülüğünde ortaya çıkan bu düşüş ve yatay yönlü fiyat hareketleri sırasında Bitcoin’e paralel hareket eden ve benzer düşüşler kaydeden Ethereum (ETH), 1.300 dolardaki kritik bölgenin etrafında fiyat mücadelesi vermeye devam ediyor. Ancak son 1 haftalık sürece bakıldığında, Ethereum’un rakiplerinden biri olarak gösterilen bir altcoinin yüzde 30’dan fazla yükseldiği görülüyor.

ETHEREUM RAKİBİNDEN DİKKAT ÇEKEN YÜKSELİŞ

Casper Network

Lider altcoin Ethereum’un rakiplerinden biri olarak gösterilen, akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan uygulamaları (DApps) küresel ölçeğe uygun hale getirmeyi amaçlayan Proof of Stake (PoS) blok zinciri Casper Network (CSPR), son 1 haftalık süreçte elde ettiği değer artışlarıyla dikkatleri çekmeyi başardı. 1 hafta öncesinde 0,035885 dolar seviyesinde işlem gören CSPR, son 24 saatte gelen yüzde 4’ün üzerinde değer artışıyla birlikte yazım sırasında 0,04602 dolar seviyesinde işlem görüyor. Varlık son 1 haftada gelen yükselişlerle 0,0527 dolar seviyesine kadar tırmandı.

CSPR FİYATI NEDEN YÜKSELDİ?

Ekim ayının başlarında Casper Network ağının arkasındaki blok zinciri yazılım ve hizmet şirketi CasperLabs, Casper Blockchain için kurumsal seviyede NFT (Non Fungible Token) standardı olan CEP-78’i yayınladı. Bu yeni NFT standardı, şirket dağıtımları sonrası token’ların üzerinde güncelleme yapılabilmesini sağlama amacıyla tasarlandı. Bu adımın CSPR yükselişindeki en etkili faktör olabileceği ifade ediliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.