Haberler

Circle CEO’su Jeremy Allaire, USDC Hakkındaki İddiaları Yalanladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Circle CEO’su Jeremy Allaire, USDC hakkındaki iddiaları yalanladı.

Hafta sonu boyunca, Jeremy Allaire Twitter’dan bir dizi mesaj paylaştı USDC’nin başarısız olmak üzere olduğu iddialarını reddeden CEO’ya göre, şirket şimdiye kadarki en güçlü durumunda yer alıyor.

Allaire, kripto topluluğunun endişeyi anladığı iddiasını desteklemek için USDC’nin likidite durumu hakkındaki en son güncellemelerini sundu.

Spekülasyonlara göre şirket, Silvergate ve Signature gibi kripto bankalarına yapması gereken yüksek faiz ödemeleri nedeniyle USDC rezervlerinde temerrüde düşme tehlikesiyle karşı karşıyaydı.

Genesis, BlockFi, Celsius, Galaxy ve Three Arrows Capital gibi bir likidite sorunu veya iflasla karşılaşan şirketler, borç verme işlemlerinde en büyük ikinci stablecoin olan USDC’yi (3AC) kullanıyor. Bu nedenle Allaire, rezervlerde tutulan USDC ile kredi piyasalarında kullanılan USDC arasında fark olduğunu belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

Düzenlenmiş, incelenmiş ve şeffaf olan USDC rezervleri ile Circle’ın dışında, borç verme piyasalarında kullanılan USDC arasında da bariz bir kargaşa var.

Şubat ayında, Boston merkezli Circle, 9 milyar dolar değerindeydi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.