Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin (DOGE) ve Ripple (XRP) Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin (DOGE) ve Ripple (XRP) harekete geçti. Genel olarak, XRP ve Dogecoin piyasadan daha iyi performans gösteriyor. Peki bu artışta ne var? Ani vadede, XRP ve DOGE yatırımcıları ne bekleyebilir? Güncel fiyat analizi, piyasa beklentileri ve önemli seviyelerin tümü tartışılır. Bitcoin (BTC) 40.375 dolardan mini bir saldırı başlattı ve şu anda 40.500 dolardan işlem görüyor.

Ripple (XRP)

Ripple kurucusu Brad Garlinghouse, şirketinin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu davasına karşı devam eden savunmasının “beklenenden çok daha iyi” ilerlediğini iddia ederken, XRP‘deki artış, ödeme tokenlerine yönelik olumlu bir hissiyatın ortasında geldi.

CoinMarketCap’e göre, kripto piyasasının tüm kapitalizasyonu yüzde 2,8 düşüşle 1,87 trilyon dolara geriledi. Bitcoin’in hakimiyet oranı (toplam kripto piyasası kapitalizasyon payı) 0,3 puan düşerek yüzde 40,7’ye düştü. Ripple kurucusu Brad Garlinghouse Perşembe günü yaptığı açıklamada, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından başlatılan bir davaya karşı devam eden savunmasının “beklenenden çok daha iyi” gittiğini ve bu da XRP’nin artışını teşvik ettiğini belirtti. Ödeme protokolünde XRP kullanan Ripple, SEC’in XRP madeni parasının çıkarıldığı ve ABD’li yatırımcılara kayıtlı olmayan bir menkul kıymet olarak sunulduğu iddiasını reddediyor.

Dogecoin (Doge) Ve Ripple (Xrp) Harekete Geçti!
Dogecoin (Doge) Ve Ripple (Xrp) Harekete Geçti!

Cuma günü Asya saatlerinde XRP, biraz geri çekilmeden önce 0,75 ila 0,80 ABD doları arasındaki direnci kırdı. Mevcut satın alma gücü devam ederse, tokenler 0,82 dolar veya daha yüksek bir seviyeye yükselebilir.

Yatırımcılar bunu genel bir yükseliş göstergesi olarak gördüğünden, yasal bir işlemin sona ermesi her zaman XRP için itici bir güç olmuştur. Örneğin, Şubat ayında, davayla bağlantılı önemli belgelerin açıklanacağına karar verildikten sonra XRP %22 arttı.

Dogecoin (DOGE)

Tesla CEO’su Elon Musk, tüm popüler sosyal medya platformu Twitter’ı devralmaya söz verdiğinde, DOGE fırladı. Musk, şirketin yüzde 9.2’sini kontrol ediyor ve hisse başına 54.20 dolara satın almak için bir teklifte bulundu. DOGE Perşembe günü 0,13 dolardan Cuma sabahı 0,15 dolara yükseldi. Son piyasa davranışı, DOGE’nin fiyatların 0,11 dolardan yükseldiği Mart ayında başlayan daha büyük bir yükselişe devam ettiğini gösteriyor.

Doge Fiyati

Musk’ın Twitter’a olası katılımının Dogecoin ile hiçbir ilgisi yok. Bazı gözlemciler, Dogecoin’in büyümesine ve gelişmesine verdiği desteği açıkça ifade eden Musk’ın kripto para birimini Twitter’a entegre edebileceğine inanıyor. Geçen hafta yazığı bir notta, Kryptomon Pazarlama Müdürü Tomer Nuni, reklamverenlerin Twitter’da reklamlar ve diğer kullanımlar için DOGE’ye ödeme yapıyor olabileceği tahmininde bulundu.

Tesla, mallarını DOGE ile ödeme yeteneğini ortaya çıkardığında da aynı şeyin olduğunu gördük. Dolayısıyla spekülasyon, Tesla’nın yaptığı gibi, Musk’ın işletmeleri ve hisselerinin kriptoyu kabul etmeye başlamasıyla ilgili olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.