Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

Coinbase, Japonya Biriminde Azalmaya Gidiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in Japonya’daki faaliyetlerinin büyük çoğunluğu kapatılıyor.

Kripto piyasası, 2021’de zirveye ulaşmak için 2 trilyon dolar eksik. Ek olarak, Terra ve FTX krizleri gibi birkaç patlama işi sarstı. Sonuç olarak, kripto firmaları yeniden yapılandırmaya ve çalışanları işten çıkarmaya başladı. Yakın tarihli bir duyuruda Coinbase, şirketin 950 pozisyonu yeniden yapılandıracağını ve ortadan kaldıracağını belirtti. Japonya kapatılacak ilk birimlerden biridir.

Coinbase’in Japonya Faaliyetlerinde Azalma Yaşanıyor

Coinbase Global, kripto kışında yabancı yatırımı uyarlama stratejisinin bir parçası olarak Japonya’daki operasyonlarının çoğunu kapatıyor.

Coinbase, Japonya Biriminde Azalmaya Gidiyor!

Bu değişiklik, şirketin küresel personelini %20 oranında azalttığını gören en son işten çıkarmalarla aynı zamana denk geliyor. Japonya bazı kripto para birimi düzenlemelerini gevşetse bile, Coinbase ülkede geriliyor. En büyük dijital varlık borsası ve rakibi Binance, ülkeye geri dönmek için lisans başvurusunda bulunmaya teşvik edildi.

İş Geliştirme ve Uluslararası Başkan Yardımcısı Nana Murugesan Çarşamba günü verdiği röportajda şunları söyledi:

Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu sonlandırmaya karar verdik, bu da Japonya’daki kuruluşumuzdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı

Japonya biriminin satılıp satılmayacağı sorulduğunda Murugesan, Coinbase’in müşteri fonlarının güvenliğini korumak için çok fazla işçi kalmaması nedeniyle olası birleşmeler ve satın almalar hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.