Haberler

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Veri Sızıntısına Karşı Uyardı!

Binance CEO'su takipçilerine veri sızıntısı hakkında bir uyarı tweet'i attı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, veri sızıntısına karşı uyardı. Binance CEO’su CZ, takipçilerine bir veri sızıntısı hakkında bir uyarı tweet’i attı.

Kripto para endüstrisinin en önde gelen liderlerinden ve büyük  kripto varlık ticaret platformunun CEO’su Changpeng Zhao, tehdit istihbarat ekiplerinin 1 milyardan fazla insanın kişisel bilgilerini keşfettiğini açıkladı. CZ, ekiplerinin yukarıda belirtilen bilgilerin dark web’de satıldığını keşfettikten sonra bu soruna maruz kalabilecek kullanıcılar için güvenlik önlemlerini iyileştirdiklerini belirtti.

CZ, çalınan bilgilerin Asya ülkesinden geldiğini ve isim, ulusal kimlik, adres, polis ve tıbbi kayıt bilgilerini içerdiğini belirtti. Buna benzer olarak, veri sızıntılarının hacmi ve tek bir millete ait olduğu iddiası nedeniyle söz konusu ülkenin Çin veya Hindistan olabileceği tweetin altındaki yorumlarda belirtildi. Bazı medya raporlarına ve çevrimiçi bir forumdaki isimsiz bir gönderiye göre, veri sızıntısı da Çin’e atfedildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.