Altcoin Haberleri

Coinbase borsasından çok yüklü miktarlarda Bitcoin çıktı! Bu BTC’ler nereye gidiyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsalarında son haftalarda sıra dışı hareketlilikler yaşanıyor. Bu kez de ABD merkezli en büyük kripto para borsası olan Coinbase kanadında sıra dışı bir gelişme yaşandı ve borsadan dikkat çeken miktarlarda Bitcoin (BTC) çıkarıldığı tespit edildi. Bitcoin fiyatı bir süredir olduğu yerde kalmaya devam ederken, borsadan çıkan bu Bitcoin’lerin neyin habercisi olduğu da merak konusu oldu. Yatırımcılar sektör üzerinde belirsizliklere neden olan makro koşullardan dolayı endişelenirken, Bitcoin fiyatı da 19 bin dolar seviyesi üzerinde kalma mücadelesi veriyor. Ancak bu durgunluğa rağmen borsalarda görülen bu tür hareketlilikler de bir kıpırdanma olduğuna işaret ediyor.

COINBASE’TEN DEVASA MİKTARLARDA BTC ÇIKTI

Coinbaseten Devasa Miktarlarda Btc Cikti

Kripto para piyasasında elde edilen son veriler, temellerin 5 aylık şanssız ve belirsiz bir dönemden sonra iyileşmeye başladığını gösteriyor. Güney Kore merkezli zincir üstü analiz şirketi CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju tarafından paylaşılan verilere göre Coinbase borsasından 1 milyar dolarlık Bitcoin çıkışı kaydedildi. Young Ju Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Son dakika! Coinbase’ten 48 bin Bitcoin çıkışı oldu. Bu işlemlere baktığımızda, kurumsal Bitcoin müşterilerine coin dağıtımı yapan eski birtakım hesapları olduğu görülüyor” ifadelerine yer verdi.

KURUMSALLAR DÜŞÜŞLERDEN KORKMADI

CryptoQuant CEO’sunun açıklamalarına göre işlemlerinin ayrıntılarına bakıldığında, bunun kurumsal müşteriler için yeni bir saklama cüzdanı oluşturulduğu anlamına gelebileceği de ortaya çıkıyor. Bu olasılık doğruysa, yaklaşık bir yıllık düşüşün, bireyselleri kaçırırken kurumsalları korkutmadığı da anlaşılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.