Altcoin Haberleri

Cardano fiyatındaki toparlanmayı bilen 2 analist, fiyat için şimdi ne diyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının önde gelen akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) adına tahminler ve analizler gelmeye devam ediyor. Popüler analist Peter Brandt ve kripto fenomeni Dan Gambardello’nun daha önceden öngördüğü 0,33 dolar seviyesinden toparlanmaya başlayan ADA adına bir pozitif bildirim de Coinbase borsasından geldi. ABD merkezli en büyük kripto para borsası konumundaki Coinbase, 24 saatte müşterilerin yüzde 91’inin ADA satın aldığını bildirdi. Bununla birlikte ADA fiyatında yüzde 5’ten fazla değer artışı yaşanırken, analistler 0,35 dolar seviyesine dikkat çekiyor.

ANALİSTLER ADA’DA NE BEKLİYOR?

Cardano Manset

ADA fiyatı Mayıs ayından bu yana 0,42 dolar ile 0,55 dolar aralığında işlem görüyordu ve Vasil güncellemesi beklenen önemli fiyat hareketliliğini getirmedi. Bununla birlikte hard fork sonrası beklenen düşüş gelmişti ve ADA adına analistler de tahminlerini dile getirmeye başladı. Daha önce 0,33 dolardan yükseliş işaret eden analist Peter Brandt ve Dan Gambardello’nun dediği gibi ADA buradan yükselişe geçti ve 0,35 dolara dayandı. Analistler, ADA’nın 0,35 dolarda yukarı yönlü net bir kırılma yaşaması halinde fiyatın bir kez daha 0,42 dolar seviyesine kadar tırmanma şansının olduğunu belirtiyor.

KRİTİK CARDANO GELİŞMELERİ

ADA fiyatındaki olası yükselişler için analistler, balina hareketlerinin ve Cardano’nun atacağı adımların takip edilmesi gerektiğini ifade ediyor. Bu noktada Cardano blok zincirinde bir NFT (Non Fungible Token) projesi olan Ape Society, 15 bin ADA taban fiyatına kadar ulaştı. ADA adına gelişmeler takip edilecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.