HaberlerBitcoin Haberleri

Analistlerin Bitcoin (BTC) Fiyat Beklentileri ve Ayı Piyasası Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kirpto para birimi Bitcoin, volatil fiyat hareketlerine devam ediyor. BTC, 58.000 dolar ila 61.000 dolar arasındaki fiyat bandında işlem görüyor. Analistle ayı piyasası yorumları yaparken BTC fiyat beklentilerini dile getirdiler.

Analistlerin BTC Yorumları

Bitcoin,  58.000 dolarlık fiyat bandında tepkinin alınmasıyla 60.000 dolara tekrar tırmanarak  bu seviyede stabilizasyonu sağlamayı amaçlıyor. Analistlere göre 58.400 dolar seviyesi boğalar için kilit seviyeyi ifade gösteriyor. Bu bölgenin korunması kayıpları azaltmak adına büyük önem arz ediyor.

Analist Rekt Capital’e göre, ayı piyasası için henüz erken, bununla beraber diğer bir popüler analist Pentoshi, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç gün içerisinde 62.000 dolarlık bölgeye hareket edeceğini belirtti. Öte yandan bir başka kripto para analisti TechDev, önceki dönemlerde görülen boğa piyasası hareketleriyle benzerliği işaret ederek 2021 yılındaki Bitcoin boğa koşusunun 2017 performansı ile hemen hemen aynı seyri izlediğine inanıyor.

Boğa döngülerinde önemli bir faktör olan RSI, bu haftaki gerileme sırasında kaybettiği trend çizgisinin üzerine çıkma durumunda kasım ayı sonuna kadar 80.000 dolar ila 90.000 dolarlık bir fiyat hedefinin mümkün olduğu görülüyor.

Ani Fiyat Hareketleri Yatırımcıları Korkutmadı

Bitcoin‘de görülen ani fiyat hareketi, kripto para piyasasında panik durumu yaratmadı en azından geçmiş ani hareketlere göre daha sakin kalındı. Boğalar hala güçlüyken momentum yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Bunun yanı sıra Stock to Flow modelinin yaratıcısı PlanB, Bitcoin fiyatının 2021 yılı bitmeden 100.000 dolara ulaşabileceği iddiasını devam ettirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.