Haberler

Coinbase ve Binance’dan, Kripto Projelerine Büyük Yatırım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasası, FTX çöküşünden beridir boğa koşusundan oldukça uzakta bir seyir sergiliyor. Ancak kripto sektörünün büyük aktörleri, yatırımlarına ve geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Yatırımlarına stratejik bir şekilde devam eden Coinbase ve Binance, kripto projelerine olan ilgilerini artırmaya başladı. Coinbase, Rocket Pool’a gerçekleştirdiği bir yatırımla dikkatleri üzerine çekiyor. Öte yandan, Binance ise Helio Protocol’e tam 10 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirerek adından söz ettiriyor.

Binance ve Coinbase, Kripto Projelerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor!

Binance ve Coinbase, kripto projelerine yatırım yapmaya devam ediyor. Binance Labs, genellikle BNB Chain üzerinde inşa edilen projeleri tercih ediyor ve son zamanlarda Curve projesine 5 milyon dolarlık yatırım yaptı. Borsalar, potansiyel gördükleri projelere milyonlarca dolar yatırım yapıyor.

Coinbase ise Coinbase Ventures aracılığıyla Rocket Pool’a stratejik bir yatırım gerçekleştirdi. Bu yatırım sayesinde Coinbase Ventures, Rocket Pool’dan RPL token’ı satın aldı. Rocket Pool, 780 binden fazla ETH stake’ini bünyesinde barındırıyor ve Coinbase’in dikkatini platform özellikleriyle çekti.

Binance’in yatırımları oldukça dikkat çekicidir. Binance Labs, Helio Protocol’e tam 10 milyon dolarlık bir yatırım yapmıştır.

Helio Protocol, BNB Chain üzerinde hizmet verse de Ethereum‘a da odaklanmıştır. Ayrıca proje, Arbitrum ve zkSync gibi ağları da hedeflemektedir. Kripto piyasası şu anda ayı görünümü sergilese de, kripto aktörlerinin yatırımları boğa piyasasına hazırlık yapıldığı izlenimini vermektedir. Bununla birlikte, borsaların birçok kripto projesine yatırım yaptığını unutmamak gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.