HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

TVL ve Ağ Etkinliğinde Avalanche( AVAX) Rekor Seviyelere Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

TVL ve ağ etkinliğinde Avalanche( AVAX) rekor seviyelere ulaştı. Kripto pazarındaki düşüşe rağmen Avalanche (AVAX), TVL ve ağ aktivitesinde yeni zirveler belirledi.

Kevin Sekniqi’nin Twitter hesabına göre Avalanche ağı, dört önemli parametrede yeni rekor seviyelere ulaştığını belirrti.

https://twitter.com/kevinsekniqi/status/1532736003244441601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1532736003244441601%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coinkolik.com%2Favalanche-avax-tvl-ve-ag-etkinliginde-yeni-rekorlara-imza-etti%2F

Avalanche , kilitli toplam değerde (TVL) rekor kıran  ilk token oldu. AVAX, Avalanche tabanlı DeFi’deki net miktarı 300 milyonu geçti. Bu da son üç ayda yüzde 83’lük bir büyüme olduğunu gösteriyor.

Mayıs ayında Avalanche 32 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirdi. Bu ölçüm, sadece bir yıl önce 1 milyon işlemin altındaydı.

İkinci en büyük stablecoin olan USDC, yerel arzında 1,5 milyar dolarlık bir artışa sahipti.

Son olarak Avalanche, blok zincirinde uygulanan benzersiz akıllı sözleşmeler için önceki rekoru kırdı.
Sadece 30 gün içinde, toplam neredeyse iki katına çıktı.

Net TVL açısından, AVAX Solana‘yı (SOL) geçmeye çok yaklaştı. Öte yandan, Avalanche eleştirmenleri Kevin Sekniqi’nin gönderisine, AVAX’ın fiyatı düşmeye devam ettiği ve USDC’deki arz artışının önemsiz olduğu için bu önlemlerin bazılarının anlamsız olduğunu belirtti.

Binance verilerine göre, AVAX yazı yazılırken 24.67 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.