Haberler

PayPal, Cryptocurrencies Hub Hizmetini Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

PayPal, kullanıcıların hesaplarında Bitcoin ve diğer kripto paraları tutabilmelerini sağlayan yeni bir özelliği duyurdu.

Bu özellik olan Cryptocurrencies Hub, kullanıcılara kripto paralarla etkileşimde bulunabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, bu hizmet kripto paraların satışına da olanak tanıyacak. Şirket, Cryptocurrencies Hub için kullanıcı sözleşmelerini güncelledi ve hizmetin ön koşullarını detaylandırdı. PayPal, kısa bir süre önce dolar destekli stablecoin olan PayPal USD’yi (PYUSD) piyasaya sürmeyi planladığını duyurmuştu.

Uu
Paypal, Cryptocurrencies Hub Hizmetini Piyasaya Sürdü! 3

Şirketin ifadesine göre, Cryptocurrencies Hub hizmeti kripto alım satımına olanak tanıyacak. Yeni hizmetin PYUSD ve diğer kripto varlıkların dönüşümü için büyük bir öneme sahip olduğu belirtilmiştir. Yeni özellik başlangıçta tüm kullanıcılara sunulmayacak.

Cryptocurrencies Hub’a erişim sağlamak için, kullanıcıların PayPal hesabına sahip olmaları ve yeterli bakiyeye sahip olmaları gerektiği belirtilmiştir. Bu özellik, kullanıcıların doğrudan PayPal hesaplarına bağlanabilecekleri ve mevcut kimlik bilgileri kullanılarak erişilebileceği anlamına gelmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.