Haberler

Celsius Network İflas Bayrağını Çeken Şirketler Arasına Katıldı!

Kripto para odaklı çok sayıda şirket, piyasadaki gerilemenin bir sonucu olarak iflas sinyali vermeye başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para odaklı çok sayıda şirket, piyasadaki gerilemenin bir sonucu olarak iflas sinyali vermeye başladı. Kripto para kredi platformu Celsius Network, kripto para hedge fonu Three Arrows Capital ile başlayan iflas başvurularına katıldı. Bu kez Celsius Network, son aylarda müşterilerin para çekme işlemlerini durdurduktan sonra iflas başvurusunda bulundu.

Celsius Network İflas Bayrağını Çekti!

Çok sayıda kripto şirketi, kripto para piyasasının düşüşünden etkilendi. Birçok şirket iflas ilan etmeye başladı. Son olarak, Celsius Network bu şirketler arasına girdi.

New York’un Güney Bölgesi’nde 11 kez iflas başvurusunda bulunan Celsius Network tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, faaliyetlerini istikrara kavuşturma ve şirket için değeri en üst düzeye çıkaran kapsamlı bir yeniden yapılandırmayı tamamlama şansı vermek için gönüllü olarak iflas başvurusunda bulundu.

Celsius Network kısa süre önce, işin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olmak için Kirkland & Ellis hukuk firması Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den avukat tuttu. Celsius Network, Compound’a olan yükümlülüğünü ödemenin yanı sıra, Aave, Maker ve diğer alacaklılara olan önceki borçlarını da ödeyerek kendisini ağır bir yükten kurtardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.