Haberler

Coinbase’in Hedeflediği Pazarlar Açıklandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto borsası Coinbase, genişleme planında yeni bir aşamaya geçtiğini duyurdu. Şirket, ABD dışı pazarlara odaklanacağı bölgeleri belirledi ve bu bölgeler arasında Avrupa Birliği, Kanada, Brezilya ve Avustralya’nın öncelikli olduğu bildirildi.

Coinbase, ABD’deki düzenleyici kurumlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle faaliyetlerini ABD dışındaki bölgelere odaklamayı planladığını belirtti. Bu yeni pazarlar, genişleme stratejisinin ikinci ayağını oluşturuyor ve “Go Broad, Go Deep” olarak adlandırılıyor.

Coinbase'In Hedeflediği Pazarlar Açıklandı!

Coinbase Hedeflediği Pazar Ülkeleri Belirledi!

Coinbase’in Uluslararası İş ve Politikadan Sorumlu Başkan Yardımcıları Nana Murugesan ve Tom Duff Gordon, yakın vadede öncelikli pazarların Avrupa Birliği, Birleşik Krallık, Kanada, Brezilya, Singapur ve Avustralya olduğunu açıkladı. Bu ülkelerin net kurallar koyması nedeniyle, Coinbase’in bu bölgelerde lisans almayı hedeflediği belirtildi. İki yönetici, “ABD dışında, dünyanın her yerinde mevcut kuralların ve yeni düzenlemelerin mahkemeler aracılığıyla uygulanmasına yönelik bir strateji seçiliyor ve ilerleme kaydediliyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ABD’deki kripto düzenlemelerinin Coinbase’in faaliyetlerini riske attığına da dikkat çektiler.

Coinbase, “Küresel finansal sistemin güncellenmesine yardımcı olmaya kararlıyız” ifadelerini içeren bir blog yazısı yayınladı. Şirket, ABD’de kayıt dışı menkul kıymet ihracı iddiasıyla dava açılmıştı ve önümüzdeki haziran ayında yapılacak AB seçimleri öncesinde lobicilik girişimlerine odaklanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.