SponsorluBorsa Haberleri

CoinTR PRO ile Launchpad Heyecanı Başlıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye için blok zinciri tabanlı, küresel odaklı, güvenli, verimli ve lider bir dijital finansal altyapısı oluşturmayı hedefleyen CoinTR, CoinTR PRO’da Launchpad’e imza atıyor; ilk proje EZ Swap. EZ Swap, 10 Ocak’ta CoinTR Pro kullanıcılarına sunulacaktır. Kullanıcılar, yalnızca kimlik doğrulama işlemini tamamlayarak çekiliş bileti kazanacaklardır. Ayrıca arkadaşlarını davet eden ve EOS stake eden kullanıcılar ise, Launchpad’de kazanma şanslarını arttıracaklardır.

CoinTR PRO Launchpad, CoinTR tarafından yakın zamanda piyasaya sürülen yeni bir ürün olup, yüksek kaliteli yeni varlıkların listelenmesini ve kullanıcıların ön satıştan pay almasına olanak tanır. CoinTR PRO Launchpad etkinliği sırasında, katılımcılar en düşük fiyata yeni token satın alma fırsatına sahip olacak ve etkinlik sona erdiğinde, listeleme başladığında tokenlerin doğrudan alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

CoinTR Pro Launchpad’ine Nasıl Katılınır?

Kullanıcılar CoinTR’ye kayıt olup kimlik doğrulamasını tamamladıklarında 2 çekiliş bileti, EOS Staking’e katıldıklarında 3 çekiliş bileti kazanabilirler. Launchpad’te ne kadar çok EOS tutulursa, o kadar çok bilet kazanılabilir; bir kullanıcı EOS tutarak maksimum 6 bilete kadar kazanabilir. CoinTR PRO, kullanıcıların EOS varlıklarını her gün rastgele anlık olarak görüntüleyecek ve nihai bilet sayısı, etkinlik sırasında ortalama günlük EOS varlıklarına göre hesaplanacaktır.

Ek olarak, kullanıcılar davet ettikleri, kimlik doğrulamasını tamamlayan her arkadaşları için 1 bilet kazanabilirler, arkadaş daveti için bilet kontenjanı maksimum 5 bilettir. Daha önce kayıt ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan kullanıcılar otomatik olarak Launchpad’te 1 bilet kazanmış olacaklardır.

Launchpad Süreci:

  1. Hazırlık Aşaması: 10 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Launchpad etkinliğine katılmak için CoinTR’ye kaydolun.
  2. Başvuru Aşaması: 18 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Çekiliş biletine sahip olan kullanıcılar, Launchpad katılabilir. Sistem, katılımcı kullanıcılar arasından kazanan çekiliş biletlerini rastgele seçer.
  3. Çekiliş Aşaması: Launchpad sona erdikten sonra tahsis edilen varlıklar 3 saat içinde düzenlenecektir; kazanamayan çekiliş biletine sahip olan kullanıcıların varlıkları hesaplarına geri iade edilecektir. Detaylar için Launchpad sayfasını kontrol edebilirsiniz.
  4. Alım – Satım Aşaması: EZ/USDT spot işlem çifti, Launchpad sona erdikten sonra 2 saat içinde kullanıma sunulacaktır. Tam zamanlama, aynı gün yayınlanan listeleme duyurusunda belirtilecektir.

EZ Swap (EZ) tokeni ve IEO satışı genel bakış

Image 10
Cointr Pro Ile Launchpad Heyecanı Başlıyor 3

CoinTR Hakkında

2022 yılında İstanbul merkezli hizmet vermeye başlayan CoinTR borsası, tanınan borsalarda tecrübe elde etmiş üst kademe yöneticilerin ve ürün geliştiricilerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş, alanında uzman ekip üyeleri ile Türkiye’nin lider borsalarından biri olmaya hazırlanmaktadır. Yakın zamanda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan gelen yeni CEO’sunu ve resmi kurumlardan gelen diğer yönetim kurulu üyelerini duyurarak sektöre güven veren bir giriş yapmıştır. Resmi mevzuatlara uygun hareket eden ve MASAK tarafından denetime tabi tutulan CoinTR, VakıfBank ve Ziraat Bankası gibi devlet bankalarıyla entegre çalışmasının yanı sıra global ölçekte yerli bir borsa olarak faaliyet göstermektedir.

EZ Swap Hakkında

EZ Swap, oyun varlıkları için sorunsuz ve verimli bir ticaret ortamı sağlamak üzere Otomatik Piyasa Yapıcı (AMM) mekanizmasından yararlanan merkezi olmayan bir NFT borsasıdır. EZ Swap, oyunların kendi NFT DEX’lerini doğrudan entegre etmelerine olanak tanıyarak oyuncuların ve geliştiricilerin üçüncü taraf platformlara güvenmeden oyun varlıklarını takas etmelerini ve bunlardan para kazanmalarını sağlar. Bu sayede oyun varlık ekonomisinde devrim yaratılıyor ve oyun deneyimleri için yeni olanaklar sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.