Bitcoin Haberleri

VanEck, Bitcoin Ekosistemine Destek Sözü Verdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Varlık yönetim şirketi VanEck, Bitcoin ekosistemine olan uzun vadeli bağlılığını açıkladı. Bu açıklama, önemli bir varlık yönetim şirketinin Bitcoin’e olan güvenini ve desteğini gösteriyor.

Şirket, potansiyel bir Bitcoin spot Borsa Yatırım Fonu’ndan (ETF) elde edeceği kârın %5’ini en az 10 yıl boyunca Bitcoin Core geliştirme kuruluşu Brink’e bağışlama sözü verdi. Bu taahhüt, Bitcoin ekosisteminin gelişimi ve sürdürülebilirliği için önemli bir adım olarak değerlendirilmelidir.

VanEck, geçtiğimiz yıl Ekim ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) güncellenmiş bir BTC spot ETF beyanı sunmuş ve Bitcoin dünyasına derinlemesine bir giriş yapmıştır. Şirket, bu açıklamasıyla “VanEck’te Bitcoin turisti değiliz, uzun vadede bu işin içindeyiz” mesajını verdi.

Vaneck, Bitcoin Ekosistemine Destek Sözü Verdi!

Brink’e 10 Bin Dolar’lık Bağış!

VanEck, Bitcoin ekosistemine olan desteğini göstermek için Brink’e şimdiden 10.000 dolarlık bir başlangıç bağışı yapmıştır. Bu bağış, Bitcoin Core geliştirme kuruluşunun projelerine katkı sağlamak amacıyla yapıldı.

Ayrıca VanEck, potansiyel bir Bitcoin spot ETF’inden elde edeceği kârın %5’ini Brink’e en az 10 yıl boyunca bağışlama taahhüdünde bulunmuştur. Bu taahhüt, Bitcoin’in gelişimine ve yeni projelerin desteklenmesine katkı sağlayacak önemli bir kaynak olacak.

VanEck, Bitcoin Spot ETF’i için henüz onay almadığı bir dönemde bir reklam filmi yayınladı. Spot ETF başvurusu bulunan şirket, halen SEC’den bu ürünler için bir onay sürecinde bulunmaktadır. SEC, 10 Ocak tarihine kadar başvurulara onay, ret ya da erteleme şeklinde bir cevap verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.