Editörden SeçmelerEthereum HaberleriHaberler

Tim Beiko Tarih Verdi! Ethereum Fiyatları Sıçradı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının lider kripto para birimi Bitcoin’den sonra gelen Ethereum (ETH) Fiyatlarında, 24 saat içinde %10’a yakın bir artış gerçekleşti. Ethereum (ETH) fiyatlarındaki artışın sebebi ise Ethereum geliştiricisi olan Tim Beiko’nu, uzun zamandır beklenen EIP-1559 güncellemesinin yakın zaman sonra devreye gireceği duyurusundan sonra gerçekleşti. Duyuruda, Londra Hard Fork Lansmanının 4 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.

Ethereum Geliştiricilerinden Tim Beko
Ethereum Geliştiricilerinden Tim Beko
ETHEREUM İÇİN KRİTİK AY

Ethereum geliştiricilerinden Tim Beko, son yaptığı paylaşımda 4 Ağustos 2021 tarihinde 12,965,000 blok ile gerçekleşeceğini duyurdu. Normal şartlarda Temmuz ortalarında yapılması beklenen güncelleme, kripto para piyasalarında yaşananlar ve madenciliğin güç kaybetmesiyle böyle bir erteleme yaşandığı belirtildi.

Ethereum geliştiricisi, açıklamasının devamında verilen tarihin tahmini bir tarih olduğunu, bu tarihinde tekrardan değişebileceğini vurguladı. Temmuz ayının ikinci haftasında gerçekleşecek Ethereum toplantısında; güncelleme tarihinin netleşeceği açıklandı. Tüm bunlara rağmen Ethereum geliştiricisi Beiko’nun, ilk verilen 4 Ağustos tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Güncellemesi Neleri Değiştirecek?

EIP-1559 güncellemesiyle beraber madencilerin, gelirlerinin bir kısmı ile ETH alımı yapıp, ETH yakılmasında kullanılacak. Kripto para piyasasından sürekli yüklü miktarda ETH alınıp yakılmasıyla, Bitcoin’in blok ödülünden daha etkili olacağı beklenilmekte.

Ethereum bunun devamında London hard forku da yapılacak ve Ethereum 2.0 güncellemesinden hemen önce yapılacak bu önemli güncelleme ile Ethereum fiyatlarının tekrardan 3.000 dolar seviyelerine geleceği ve piyasaları hareketlendireceği yorumları yapılıyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.