Borsa Haberleri

FTX, Varlıklarının Bir Kısmını Satmak için Onay Aldı!

Geçtiğimiz yılın sonunda iflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX, iflas mahkemesi belgelerine göre varlıklarının bir kısmını satmak için onay aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yılın sonunda iflas bayrağını çeken kripto para borsası FTX, iflas mahkemesi belgelerine göre varlıklarının bir kısmını satmak için onay aldı. Bu gelişme, kripto para dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. FTX’in yöneticileri, varlık satışı için Galaxy Digital’dan destek alırken, aynı şirketin kapısını çalacak.

Mahkeme, varlık satışı için kayyum yönetime onay verdi, ancak herhangi bir yönlendirme yapmayacağını açıkladı. Bu da, FTX’in varlıklarını nasıl satacağına dair tamamen serbest bırakıldığı anlamına geliyor.

Mahkemenin onay verdiği varlık satışı, Grayscale ve Bitwise’ın piyasaya sürdüğü kripto para borsa yatırım fonlarından (ETF) oluşmaktadır. Toplam değeri 744 milyon dolar olan bu portföy, Grayscale’a ait GBTC, ETHE, ETCH, LTCN, GDLC ve Bitwise’ın BITW hisselerinden oluşuyor.

Ekran Resmi 2023 11 30 10.02.00

Ancak, 3 Kasım tarihli hesaplamalara göre belirlenen bu değer, kripto piyasasındaki değişimlerle beraber artış göstermiştir. Bu nedenle, FTX’in satmak istediği varlıkların güncel toplam değeri Kasım sonu itibarıyla 873 milyon dolara ulaşmıştır. Bu da FTX’in potansiyel olarak önemli bir gelir elde edebileceği anlamına geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.