Haberler

Justin Sun Bitcoin Boğa Piyasası Sinyalini Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas etmesiyle kripto paralarda çöküş yaratan FTX borsasının potansiyel kurtarıcısı olarak görülen Justin Sun çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kişisel Twitter hesabı üzerinden FTX olayı hakkındaki düşüncelerini paylaşan Tron kurucusu, “FTX’te para boşaltıyor” iddialarının doğru olmadığını söyledi. Kripto para sektörünün geleceği hakkında çok umutlu konuşan Justin Sun, kullandığı ifadelerle takipçilerini de heyecanlandırmayı başardı. Tron (TRX) kurucusunun bu paylaşımı kripto para topluluğunda gündem oldu.

“Hala Kurtarma Ruhu İçindeyim”

Justin Sun Ftx

Huobi ekibine katılmasının 36. gününü kutlayan Justin Sun, FTX iflasından sonra Huobi’nin durumunu değerlendirdi: “Huobi kesinlikle bir sonra patlayacak maden değildir. Umarım bir sonraki maden acele eder ve yakın zamanda kendisini kurtarır. Hala kurtarma ve yardım etme ruhu içindeyim. FTX’te parası kalan ve TRX, BTT, JST, SUN ve HT tutan bir grup yatırımcıyı başarıyla kurtardık. iflas ve yeniden yapılanma sürecini takip etmeye devam edeceğim.”

“Boğa Piyasası Yakında Geliyor”

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Justin Sun’ın boğa piyasası hakkındaki görüşleri yatırımcılarda büyük heyecan yarattı: “Şu anda sektörde çok fazla emsal yok (boğa piyasası yakında geliyor), umarım kalan insanlar geleneksel finans örneğini takip edebilir ve karşılıklı yardım dernekleri kurabilir. Endüstrinin gücünü bir araya getirmek, blok zinciri endüstrisini gerçekten daha büyük ve daha güçlü hale getirebilir. Bu da para birimlerinin değerini yükselterek yatırımcıların belini doğrultmasına katkı sunabilir. Geleneksel piyasalardaki insanlar bize tepeden bakıyor, buna izin vermeyin.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.