Bitcoin Haberleri

Bybit CEO’su Tahminini Açıkladı: Bitcoin’de 9.000 Dolar Beklentisi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında bir süredir konsolide olan Bitcoin (BTC) grafiğinde yatay fiyatlama devam ediyor. FTX krizinden sonra 16 bin dolar civarından kendine yeni bir destek edinen lider kripto para birimi fiyatının ne yöne gideceği merak konusu oldu. Sektör temsilcilerinden bu konuda yeni tahminler gelirken popüler kripto para borsası Bybit CEO’su Ben Zhou da önemli açıklamalar yaptı.

“Hayatta Kalmaya Çalışıyoruz”

Bytbit Ceo

Kripto para girişimcisi Carl The Moon’a röportaj veren Bybit kurucusu, ayı piyasası koşullarında kötü zamanlardan geçtiklerini dile getirdi: “Hayatta kalmaya çalışıyoruz. Birçok müşterimizin son iki haftada panik yaptığına şahit olduk. Ancak kademeli bir şekilde özellikle son iki gündür insanların geri döndüğünü gördük. Ama genel olarak duyarlılığın düşük olduğunu söyleyebilirim. Bizim ekibimizde bile zarar gören insanlar oldu, o yüzden kötü zamanlardan geçiyoruz.”

“BTC 9.000 Dolar Olabilir”

Bybit CEO’su Ben Zhou, önümüzdeki dönemde borsaların zor durumda kalmaması için müşteri fonlarına dokunulmadığını gösteren onaylanmış rezerv üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Zhou, Bitcoin fiyatında kötümser bir düşünceye sahip olduğunu söyledi: “Benim dürüst kişisel fikrim Bitcoin’de dört haneli seviyeleri göreceğimizdir. Şu anda biraz kötümser konuşuyorum, şirketimiz kripto para kışı için hazırlanıyor, bu kış döneminden geçebilmek için yeterince nakit paramız olduğundan emin olmak istiyoruz.” Ünlü CEO, dört haneli rakam beklentisini 9 bin dolar olarak netleştirdi. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.